fbpx

@EDIȚIA 9 – SEMINAR: REȚETAR DE VIAȚĂ LUNGĂ! DE CE? CUM?

Seminarul Rețetar de viață lungă! De ce? Cum? este inclus în biletul Agenda Bio

 Hrana ta să-ți fie remediul! Remediul tău să-ți fie hrana! (Hipocrate)

Ai un ritm de viață alert și nu ai timp, dar vrei să mănânci ceva delicios, accesibil și extrem de sănătos? În cadrul acestui seminar vei afla toate informațiile esențiale despre nutriție, sănătate, împreună cu secrete din bucătărie și rețete delicioase, ușor de făcut chiar acasă. Printre cele mai consumate și dorite alimente se regăsesc pâinea și dulciurile, deși ele nu sunt cele mai sănătoase alegeri. De aceea, seminarul îți va pune la dispoziție alternative sănătoase, rapide și chiar de nu crezi, gustoase.

În cadrul seminarului vei acumula informații despre produsele care…

  • întăresc sistemul imunitar
  • îmbunătățesc memoria
  • ajută digestia
  • cresc energia organismului
  • echilibrează greutatea corporală
  • sunt hrănitoare, sănătoase și extrem de gustoase.

Puteți chiar degusta deliciile pregătite în cadrul seminarului. Rețetele conțin minuni ale naturii, cărora le mențin valoarea nutritivă, principiile active, ca de exemplu: cătină, vișine, coacăze, agrișe, rodie, banane, curmale, stafide, sfeclă roșie, ștevie, miere (la cerere), carob, cacao, unt cacao, ulei de cocos, hrișcă, mei, nuci, semințe de cânepă, floarea soarelui-in-susan-dovleac, migdale, caju, sâmburi de caise. Unicitatea produselor este dată și de echilibrarea ingredientelor cu mei și hrișcă. Seminarul se adresează celor preocupați de o dietă echilibrată, de funcționarea optimă a organismului, precum și celor care au nevoie de un regim
alimentar controlat: fără zahăr, fără gluten, fără lactoză, un anumit nivel de calorii etc.

 

Când? Duminică, 13 mai 2018, de la ora 17:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 3.

Cât? Participarea la aceast seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține seminarul?

 
Magdalena Vasile este biolog, specialist nutriționist, trainer pasionat de un stil de viață sănătos, cu o experiență de peste 30 de ani în biologie și patologie celulară, în procedurile păstrării și procesării alimentelor și în activități de consiliere nutrițională. Fiecare rețetă pe care o creez începe cu un studiu atent al proprietăților fiecărui ingredient și a reacțiilor acestora în păstrare și consum. Îmi dedic activitatea, cunoașterea și întreaga experiență din domeniul sănătății și nutriției pentru realizarea produselor-remediu, cu o valoare nutrițională optimă.