fbpx

@EDIȚIA 9 – SEMINAR: ENERGETICA FIINȚEI UMANE

Seminarul Energetica ființei umane și diagnosticarea energetică este inclus în biletul Agenda Bio

Echilibrul energetic înseamnă sănătate.

În cadrul acestui seminar poți afla informații despre importanța energeticii ființei umane și a cunoașterii blocajelor energetice care conduc la depistarea bolilor în fază incipientă, fapt care determină restabilirea stării de sănătate. Corpul uman dispune de multe meridiane energetice precum și multe chakre (centrii energetici) care ajută organismul să se mențină sănătos și în armonie. Dezactivarea centrilor energetici generează blocaje la nivelul organelor și instalarea bolilor. O disfuncție se instalează mai întâi în câmpurile energetice, de aceea, dacă are loc diagnosticarea energetică timpurie, se poate interveni prin înlăturarea blocajelor înainte instalării bolii la nivel fizic. Pe parcursul seminarului vei afla care sunt terapiile care restabilesc echilibrul energetic și vei practica acest aspect prin intermediul exercițiilor.

 

Când? Duminică, 13 mai 2018, de la ora 17:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la aceast seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține seminarul?

Marilena Moldovan este psiholog cu experiențe în psihoterapie, hipnoză, terapie pe arborele genealogic, specialist în terapii complementare: bioenergoterapie, Reiki, cristaloterapie, reflexoterapie, tehnici de respirație, dar și redactor la revista Lumea Misterelor.