fbpx

@EDIȚIA 9 – SEMINAR: Conectează-te cu copilul tău

 

Seminarul Conectează-te cu copilul tău este inclus în biletul Agenda Bio

      Pentru copiii noștri, noi suntem primele lor modele în viață.

Ești preocupat de creșterea și dezvoltarea armonioasă a juniorului tău, dar și de consolidarea și formarea unei relații și conexiuni bazate pe încredere? Dorești să petreci cât mai mult timp de calitate alături de copilul tău, dar nu știi ce tip de activități să abordezi sau cum să-ți organizezi și gestionezi acțiunile? Seminarul se adresează părinților care vor să petreacă timp de calitate alături de juniorul familiei, prin intermediul unui atelier interactiv de conectare. Prin jocuri special concepute pentru a favoriza apropierea, părintele are ocazia să descopere copilul în alte moduri decât cele în care îl cunoaște deja. Vor fi abordate aspecte referitoare la relația părinte-copil și modalitatea prin care părintele poate accesa resursele de înțelepciune, deschidere și creativitate.  Conectarea înseamnă să fii 100% prezent alături de copil, “aici și acum”, conectarea este despre interacțiune și timp de calitate petrecut împreună.

 

*Acest atelier se adresează părinților și copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

*Pentru că Alexandra știe că timpul este cea mai prețioasă resursă a ta, vine în întâmpinare cu un CADOU în format electronic, care te va inspira să alegi cele mai potrivite metode de conectare pentru tine și copilul tău: Ghidul “Conectează-te cu copilul tău” – 20 de idei de activități pentru copii și părinți fericiți.

 

Când? Duminică, 13 mai 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 1.

Cât? Participarea la aceast seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achită doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

 

Cine susține seminarul?

Alexandra Stoica este Psiholog și Psihoterapeut integrativ, fondator Parenting Armonios, Consilier NLP Integrativ® pentru copii, Trainer ateliere inteligență emoțională pentru copii “Succesul se învață” și “Călătorie prin lumea emoțiilor”. Sunt mamă și înțeleg că este responsabilitatea mea de a fi un bun exemplu pentru copilul de astăzi și adultul de mâine. Misiunea mea este de a-i ghida pe copii și adulți să-și descopere comorile interioare și să le folosească la potențialul lor maxim.