fbpx

@EDIȚIA 9 – SEMINAR: Trusă de prim ajutor cu uleiuri esențiale

Seminarul Trusă de prim ajutor cu uleiuri esențiale este inclus în biletul Agenda Bio

#DeNelipsit

Turneul seminariilor Young Living debutează cu prezentarea unuia dintre cele mai utile produse Young Living, trusa de prim ajutor cu uleiuri esențiale, trusă utilă pentru întreaga familie. Astfel, în cadrul seminarului veți acumula informații despre cele mai utile uleiuri esențiale, uleiuri care acoperă o arie foarte largă de întrebuințări. De asemenea, veți afla care este diferența dintre  uleiurile sintetice și uleiurile esențiale terapeutice, dar și beneficiile aduse de cele din urmă și energia dătătoare de viață de care acestea dispun.

Structura seminarului:

  • ce sunt uleiurile esențiale terapeutice și de ce sunt un instrument cheie în abordarea holistică asupra sănătății
  • cum funcționează uleiurile esențiale terapeutice
  • cum se utilizează, sfaturi practice și siguranța utilizării
  • care sunt uleiurile esențiale frecvent utilizate și cum să-ți construiești o trusă de prim ajutor
  • modalități de utilizare în viața de zi cu zi

 

Când? Duminică, 13 mai 2018, de la ora 15:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la aceast seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține seminarul?

Lavinia Sandru este consultant Uleiuri Esentiale Terapeutice Young Living,  adeptă a unui stil de viață sănătos în armonie cu organismul uman, mereu în căutare de modalități naturale pentru îmbunătățirea vieții.

Sibel Grigore este cosmetician la Cosmetica Organica, iubitoare de natură si de tot ce ne poate ea dărui. Adeptă unui mod de îngrijire cât mai simplu, cât mai eficient, dar si cât mai economic, susține ateliere de cosmetică organică, prin intermediul cărora oferă informații utile despre îngrijirea de zi cu zi, sfaturi și rețete.