fbpx

@EDIȚIA 9 – CLASA: Yoga for chakra balancing

Clasa Yoga for chakra balancing este inclusă în biletul Agenda Bio

Omul este perfect întotdeauna, căci dacă nu ar fi, nu ar putea deveni vreodată, numai că trebuie să-şi dea seama de asta. (Swami Vivekananda)

În cadrul acestei sesiuni vei avea ocazia să descoperi energiile chakrelor și o stare naturală de bine. Corpul și respirația vor fi cele care te vor ajuta în această călătorie interioară. Pe parcursul sesiunii vei stabili o legătură conștientă cu corpul tău prin posturi și respirație și vei deschide  fiecare centru energetic. Posturile statice vor fi alternate cu cele dinamice și vor crea o stare de echilibru, aflând astfel ce beneficii aduce fiecare chakra la nivel fizic, emoțional și mental. La finalul clasei vei pleca cu un handout care să te ghideze în practica ta de acasa și mai mult de atât, vei putea câștiga o ședință gratuită de yoga.

Când? Duminică, 13 mai 2018, de la ora 17:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține clasa?

  
Lidia Pasztor este instructor acreditat de Yoga Alliance și a început să practice yoga în urmă cu 5 ani pentru beneficiile sale asupra sănătății. Cu timpul, yoga a devenit o modalitate de a petrece timp doar cu și pentru sine. A învățat să se oprească din goană, să privească în jur și în interior și să se bucure de ceea ce este.  Forma de yoga pe care a studiat-o ulterior, pentru a se certifica, este hridaya hatha yoga, care are la bază principii din Yoga tradițională a lui Patanjali.
Nu reușesc să fac asta tot timpul pentru că mintea țese mereu noi povești pe care le proiectează în viitor sau se întoarce în trecut la o poveste neterminată, dar atunci când reușesc să rămân ancorată doar în prezent, devin brusc fericită și nu-mi lipsește nimic. Namaste!