fbpx

@EDIȚIA 9 – CLASA: Regăsirea stării de bine prin yoga

 

Clasa Regăsirea stării de bine prin yoga este inclusă în biletul Agenda Bio

 Aici și acum!
Organismul dispune de multiple procese prin care își menține homeostazia și poate reveni astfel la echilibrul fizio-anatomic și psiho-emoțional. Dar în zilele noastre, când stilul de viață abordat și mediul în care alegem să trăim sunt departe de cele naturale, este necesară și intervenția noastră conștientă în vederea restabilirii echilibrului. Una dintre căile sigure care ajută în regăsirea stării de bine pierdute este yoga.
Dacă ești în căutarea acelei stări de bine, a elementului care să întregească un stil de viață fericit și mai ales dacă ești începător în practica yoga și ai un nivel scăzut de flexibilitate, această clasă este potrivită pentru tine prin abordarea sa blândă, cu elemente din hatha yoga (implică menținerea posturii un timp mai îndelungat) și pranayama (exerciții de respirație). Clasa include și ascultarea unor mantre.

În vederea amintirii răspunsului natural al sistemului nervos la stres, sesiunea va debuta prin exerciții de relaxare, va continua cu o secțiune de activare și se finalizează tot prin relaxare.

 

Când? Duminică, 13 mai 2018, de la ora 15:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/izopren, o sticlă cu apă și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține clasa?

 
Tina Teasa este instructor yoga certificat RYT200 Yoga Alliance International USA și TRE facilitator în formare.