fbpx

@EDIȚIA 9 – CLASA: Yoga Rise & Energize

 

Clasa Yoga Rise & Energize este inclusă în biletul Agenda Bio

 Yoga este despre întâlnirea cu noi înșine. Este acea introspecție de care, din păcate, fugim foarte mult în secolul vitezei. Pentru că ”nu avem timp” sau pentru că, pur și simplu, ne e frică de ceea ce vom descoperi. Dar, până la urmă, cred că acesta este cel mai frumos cadou pe care ni-l putem oferi: un bilet către sufletul nostru!”

Ritmul alert al vieții cotidiene, dar și refugiul în muncă aduce cu sine lipsa timpului dedicat propriei persoane sau vieții sociale. Astfel, nu se poate vorbi despre momente de liniște, deconectare totală sau conectare cu sinele profund. Toate aceste lipsuri generează teamă sau anxietate în raport cu introspecția, ajungând astfel unul dintre cele mai evitate aspecte și călătorii ale vieții și prezentului. Așadar, pe durata întregii sesiuni veți învăța despre exerciții de respirație, de stretching, concentrare și de energizare, exerciții ideale pentru începutul unei zile pline de energie creatoare și pozitivă. Această sesiune de yoga este menită să revitalizeze treptat corpul și îl reconecteze la ritmul cotidian, realizând astfel o tranziție blândă între relaxarea de după somn și energizarea necesară pentru derularea activităților și îndatoririlor.

*Clasa este recomandată oricărui nivel de practică.
Când? Duminică, 13 mai 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține clasa?

Anca Elena Amariei  a început să practice yoga acum 6 ani, la recomandarea medicului, care a constatat cât de serioase erau problemele sale cu cervicala. Lucrează de 10 ani în mediul corporatist, așadar cunoaște foarte bine constrângerile acestei lumi și nevoia de a echilibra într-un mod accesibil, balanța stresului. Consideră că practica yoga și beneficiile ei merită cunoscute de cât mai mulți oameni, tocmai de aceea, în 2017 a absolvit cursul de Indian Yoga Academy în cadrul Fitness Scandinavia. De atunci a continuat să împărtășească cu ceilalți din experiența sa și le redea oamenilor,  bucuria de a petrece timp cu ei înșiși, prin practica yoga.