fbpx

@EDIȚIA 9 – CLASA: Vinyasa Yoga

 

Clasa Vinyasa Yoga este inclusă în biletul Agenda Bio

 

Viața este o călătorie. Yoga este o călătorie. Cel mai important lucru este călătoria în sine, nu destinația!

Clasele Vinyasa yoga sunt dinamice, puternice, cu o structură fluidă și foarte bine echilibrate din punct de vedere energetic. Clasa de Vinyasa Yog are o structură complexă, astfel încât cuprinde exerciții de respirație (în debutul clasei – pranayama), exerciții fizice (sankalpa și suita de asane) și meditație (vipassana).

Clasele sunt create și structurate astfel încât să satisfacă așteptările celor dornici să încerce pentru prima dată yoga, dar și exigențele practicanților avansați. Pe masură ce plutiți de la o asană la alta, Steluța vă îndrumă și susține cu ajustări ale poziției corpului și oferă diferite variante de executare, astfel încât toți participanții să se acomodeze și să efectueze corect și sigur din punct de vedere al sănătății, toate asanele. La sfârșitul clasei, toți participanții se vor simți energizați și în același timp, relaxați.

Pe măsura ce vor practica yoga, cursanții vor ajunge să se cunoască și să își înțeleagă corpul mai bine, fiind capabili să stabilească o legătură cu acesta. Vor învăța să își respecte limitările, să își întărească musculatura și să își corecteze poziția corporală. Practicanții yoga vor ajunge să își cultive un mod diferit de a privi viața și vor dezvolta un sens al păcii și echilibrului atât pe salteaua de yoga, cât și în afara ei, în viața de zi cu zi. Dar mai ales, vor descoperi sursa energiei și a creativității în viață, deoarece viața este darul pe care îl avem și pe care trebuie să învățăm să îl prețuim la adevărata lui valoare.

 

Când? Sâmbătă, 12 mai 2018, de la ora 15:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung și haine comode. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține clasa?

 

Steluța Leu este profesor certificat de Yoga Alliance si Rainbow Kids Australia. A studiat diferite stiluri de yoga – Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Rocket Yoga, Yoga pentru copii și familie, cu profesori din diferite colțuri ale lumii (America, Marea Britanie, Canada, Thailanda, India, Spania) care i-au fost inspirație în viață și în stilul său de predare: Stilul meu de predare este un melanj între experiențele acumulate de la profesorii mei și experiența proprie, rezultatul fiind unul dinamic, cu mult accent pe aliniamentul corect al corpului, pe fluiditatea mișcării, pe respirație, pe meditație și, nu în ultimul rând, pe bucuria de a trăi și de a ne distra împreună.

Este fondator Viața în echilibru, campanie prin care promovează educarea în vederea creșterii nivelului calității vieții în general, a performanțelor profesionale și sportive și diminuarea stresului, prin intermediul practicilor yoga, meditației și alimentației sănătoase. În prezent, Steluța predă yoga la Body Exprim și la Armony Gym.