fbpx

@EDIȚIA 9 – CLASA: Kundalini Yoga for stress reduction

Clasa Kundalini Yoga for stress reduction este inclusă în biletul Agenda Bio

O sesiune de yoga este o modalitate excelentă de a vă ajuta în sprijinirea călătoriei voastre vindecătoare.

În zilele noastre unul dintre cele mai discutate, abordate și controversate subiecte este stresul cotidian și toate efectele pe care acesta le aduce cu sine. Se pare că acum, mai mult ca oricând nimeni nu este imun în fața cele mai comune afecțiuni: stresul. În cadrul clasei de Kundalini Yoga veți descoperi câteva instrumente menite să contribui la reducerea rapidă a stresului cotidian. 
Uneori avem nevoie de tehnici – aliați în această luptă, tehnici accesibile din punct de vedere al timpului și învățării, pe care le putem adopta  într-o perioadă relativ scurtă pentru a ne modifica stările mentale, emoționale și fizice. Exercițiile pe care le veți descoperi în cadrul clasei de yoga vor produce schimbări rapide în starea de bine și conștiința voastră.
Trainerul vă va dezvălui secretul intrării într-o stare meditativă, veți învăța cum să vă deplasați din mintea conflictuală și dualistă către canalul neutru de pace. Aveți ocazia să descoperiți trei modalități de susținere și internalizare a efectelor exercițiilor de yoga Kundalini.
 
Dar de ce Kundalini Yoga?
Pentru că este o formă completă de yoga care cuprinde toate tehnicile folosite în alte stiluri de yoga:  posturi, pranayama sau exerciții de respirație, mantra sau știinta sunetelor, mudra sau gesturile terapeutice, meditația.
 Această clasă este potrivită celor care NU au mai participat niciodată la o clasă de Kundalini Yoga cu Dora. Nu necesită experiență în practicarea Yoga.
Când? Sâmbătă, 12 mai 2018, de la ora 11:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Mare.

Cât? Participarea la această clasă este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung/blană de oaie, haine comode, de preferință albe și un turban, căciulă sau eșarfă pentru acoperirea capului. Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

formular de inscriere

 

Cine susține clasa?

 
Dora Dinu  este profesor, are 56 de ani și predă yoga cu și din pasiune de 6 ani. A studiat Kundalini Yoga în tradiția Yogi Bhajan în Anglia și în Franța și este abilitată de KRI Kundalini Research Institute să predea Kundalini Yoga. Este acreditată Yoga Alliance profesor experimentat E- RYT 500. A studiat Yoga ca terapie cu doi dintre cei mai buni terapeuti Yoga și Ayurveda din lume: Ganesh Mohan/Svastha Yoga în tradiția Krishnamacharya si Indu Arora/YogSadhna. Se pregătește să devină psihoterapeut integrativ și psiholog.