fbpx

TOMBOLA @EDITIA 8_actualizat

Castigatori 27 ianuarie 2018

Castigatori 28 ianuarie 2018

Asa cum v-am obisnuit la fiecare editie Agenda Bio organizam o tombola, sustinuta cu sprijinul dragilor nostri expozanti. Sponsorii acestei editii sunt:

 • Nympheum este brandul creat pentru piele si tenul tau, avand la baza cele mai naturale produse si tehnici. Ei ofera 2 pachete (un pachet Ileana Cosanzeana si un pachet Day&Night) in fiecare zi.
 •  Scallo-P este un “curatator” 100% natural si alcalin, pentru fructele si legumele pe care le consumi zilnic . Ei ofera cate 1 recipient de 100g in fiecare zi.
 • Tupperware este prietenul mediului inconjurator, dar si al bucatariei tale. Produsele sunt inovative si special create in vederea pastrarii alimentelor in cea mai pura stare. Ei ofera 3 produse in fiecare zi.
 • Bio Aleea isi dedica misiunea in vederea crearii produselor cosmetice naturale pentru un corp sanatos si fericit. Ei ofera 1 pachet (gel de dus, lotiune de corp si pasta de dinti) in fiecare zi.
 • Victoria Dance Studio promoveaza baletul sub orice forma, chiar prin intermediul cartilor pentru colorat. Ei ofera 1 produs (sambata:o carte pentru colorat; duminica: o cana) in fiecare zi.
 • Farmacia Naturii poarta de grija sanatatii tale si a mediului inconjurator. Ei ofera 2 pachete (cartea Sanatos si Fericit, ceai Ecodetox, condimente si fructe de padure) in fiecare zi.
 • Hadri este o gama de cosmetice naturale, realizate manual cu multa pasiune si atentie, din ingrediente certificate organic. Ei ofera 1 produs in fiecare zi.
 • Nux Delicii prepara in casa, cu dragoste si grija, dulceturi innobilate cu nuca si zacusca din legume crescute in gradina. Ei ofera 2 pachete (dulceata de visine innobilata cu nuca, dulceata de capsuni innobilata cu nuca, zacusca cu vinete din belsug, zacusca cu ardei kapia din belsug si salata cu ardei kapia copt) in fiecare zi.
 • Jolie Cosmetics este un brand care si-a propus sa aiba grija de tenul si pielea ta prin intemediul produselor naturale create cu atentie si siguranta. Ei ofera 1 pachet (crema de maini cu aloe vera si glicerina si un balsam de buze cu ulei de catina si galbenele) in fiecare zi.
 • Fagurele cu miere si-a cladit misiunea in jurul naturii si sanatatii si de aceea, ofera o gama variata de miere raw. Ei ofera 3 borcane (400g) cu miere (sambata: 2 borcane cu miere de salcam si 1 borcan cu miere poliflora; duminica: 2 borcane cu miere poliflora si 1 borcan cu miere de salcam) in fiecare zi.
 • Blue Lily  este despre cosmetice profesionale premium produse in Romania, din ingrediente naturale. Ei ofera 2 pachete (sambata: gel de dus si unt de corp, lapte demachiant si crema de fata; duminica: sampon si masca de par, gel de dus si crema anticelulitica) in fiecare zi.
 • Corinne Chocolat este despre ciocolata sanatoasa, savuroasa si aratoasa. Ei ofera 4 produse (sambata: 3 cutii cu tablete: menta, lavanda si portocala si o cutie cu bomboane din ciocolata si ciocolata fructata; duminica: 2 cutii cu tablete: vanilie si chili, 1 cutie cu bomboane din ciocolata neagra cu samburi grasi si fructe uscate si o cutie cu bomboane din ciocolata si ciocolata fructata) in fiecare zi.
 • Mediteranea Gourmet aduce in bucataria ta climatul mediteranean prin intermediul maslinelor, uleiurilor de masline si celorlalte delicatese pe care le comercializeaza. Ei ofera 2 pachete (Fiecare pachet contine: masline verzi si otet balsamic) in fiecare zi

Pentru a participa la tombola, vizitatorii evenimentului Agenda Bio trebuie sa completeze tichetul de tombola pe care il primesc impreuna cu biletul de intrare. Pentru a fi valid, tichetul trebuie sa aiba toate campurile completate (lizibil) si trebuie introdus in urna de concurs.

Extragerea se realizeaza la sfarsitul fiecarei zile, iar castigatorii vor fi anuntati telefonic.

Te asteptam la:

Agenda Bio #8- Detox

Cand: 27 – 28 ianuarie 2018

Unde: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46)

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 19:00.

Intrarea la intregul eveniment Agenda Bio costa 8 lei/persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

In baza biletului poti participa la orice seminar sau clasa din cladire, din respectiva zi si se poate vizita targul de produse naturale si bio (peste 40 de branduri romanesti si internationale).

@Editia 8: Program seminarii si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 8

REGULAMENT OFICIAL AL TOMBOLEI AGENDA BIO

 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de SC ASCS EVENTS SRL-D, in cadrul evenimentului Agenda Bio. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.agendabio.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe site-urile mentionate mai sus.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara la locatia si pe intreaga durata a evenimentului Agenda Bio.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data 27.01.2018 ora 10:00 si va dura pana la data de 28.01.2018 ora 19:00. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul este adresat vizitatorilor targului Agenda Bio, in oricare din cele doua zile de eveniment, 27 sau 28 ianuarie 2018. Pentru a participa la concurs, persoanele interesate trebuie sa completeze tichetul de tombola primit la intrare, conform cerintelor solicitate.

Castigatorii sunt alesi prin tragere la sorti, de catre organizatori, la sfarsitul fiecarei zi de eveniment.

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Castigatorul extras prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, va fi contactat de catre Organizator conform informatiilor furnizate de catre participanti. De asemenea, numele castigatorului va fi postat pe site-ul mentionat in regulament. Premiul va putea fi revendicat la sediul Organizatorului sau prin telefon la numarul 0721046638, in termen de 30 (treizeci) zile de la data extragerii. Premiile nerevendicate se anuleaza.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice/juridice cu domiciliul/ resedinta in Romania care vin la evenimentul Agenda Bio in perioada 27 – 28 ianuarie 2018.

Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului concursului, SC ASCS EVENTS SRL-D, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).

Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa apara pe site-ul www.agendabio.ro

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la prezentul Concurs, participantii/castigatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Organizator. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata.

Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.agendabio.ro, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.agendabio.ro. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.