fbpx

@EDITIA 8 – CLASA: detox to flow – desprinde-te si curgi

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

Informatia este vasta si complexa, insa practica are o importanta covarsitoare, comparativ cu partea teoretica.

Foitele fiintei umane sunt interconectate si de aceea nu puteti gandi eliminarea reziduurilor, a balastului, altfel decat la toate nivelele, fizic, mental si emotional.  Prin respiratie accedeti la propriul corp si invatati sa-i percepeti semnalele si sa-l ascultati din ce in ce mai bine. Pe durata clasei intrati in contact cu spatiul interior si-i sondati natura. Cu fiecare inspir creati o asezare interioara, lasati loc curgerii si deblocarii, eliminarii a ceea ce nu ne este necesar, cu fiecare expir.  Asanele (posturile), la randul lor, sunt esentiale, sustin si accelereaza acest intreg proces de echilibrare si de fluidizare a energiei in corp.

Clasa de yoga creeaza un spatiu deschis exercitiului respiratiei, practicarii unei serii de asane gandite in scopul activarii mecanismelor de detoxifiere a organismului, precum si curiozitatii.

Cand? Sambata, 27 ianuarie 2018, de la ora 16:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala Yoga.

Cat? Participarea la aceasta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga/prosop lung si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

Estera Tinca este instructor Yoga, a studiat Limbi Straine, Drept si Relatii Internationale, a lucrat intr-o corporatie, dar pe plan profesional si personal, bucuria de a trai a gasit-o in yoga.

“Drum care dincolo de bucurie, inseamna si a trai constient, armonios, cu autenticitate, deschidere, recunostinta. Fiecare dintre noi are posibilitatea de a parcurge si imbogati cu semnificatie, propria cale in Yoga”.

@Editia 8: Program seminarii si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 8