fbpx

@EDITIA 8 – seminar: uleiuri esentiale terapeutice in detoxifiere

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

 

#SanatosSiDelicios

In fiecare zi corpul vostru este bombardat cu toxine sub diverse forme. De la poluarea din aerul pe care il respirati, chimicalele din produsele cosmetice sau cele de curatare a casei, pana la aditivii si pesticidele din mancarea consumata, corpul vostru se incarca in mod continuu cu substante toxice care modifica mediile interne si duc la un proces de imbatranire accelerata si aparitie a numeroase boli.
Pentru redobandirea sanatatii si vitalitatii, curatarea organismului trebuie sa se produca la toate nivelurile. Astfel, uleiurile esentiale terapeutice vin in ajutorul procesului de detoxifiere, ele actionand pe plan fizic, emotional, psihic si spiritual.

In cadrul seminarului vei invata:
– ce sunt uleiurile esentiale terapeutice si cum le poti folosi pentru a beneficia de toate proprietatile acestora, aducand un plus de sanatate si energie in viata voastra
– care sunt uleiurile esentiale frecvent utilizate in detoxifiere
– modalitati de utilizare in viata de zi cu zi
– cum sa iti inlocuiesti produsele toxice de igiena personala si igiena locuintei cu doar cateva uleiuri esentiale
– ce este drenajul limfatic si cum ne ajuta in procesul de detoxifiere

Cui se adreseaza acest seminar?
– persoanelor care isi doresc sa se ingrijeasca intr-un mod cat mai natural, fara ingrediente toxice
– persoanelor care doresc sa foloseasca uleiurile esentiale terapeutice pentru intreaga familie
– persoanelor care vor sa cunoasca lumea aromaterapiei si beneficiile pe care le ofera minunatele uleiuri esentiale terapeutice
– persoanelor calificate (terapeuti, cosmeticiene, personal medical, etc.) care doresc sa isi imbunatateasca practica

Cand? Sambata, 27 ianuarie 2018, de la ora 12:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de Seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum?  Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine seminarul?

Lavinia Sandru – consultant Young Living, adepta unui stil de viata simplu, natural, in armonie cu organismul uman, mereu in cautare de moduri naturale pentru a ne imbunatati viata
Sergiu Alexandriu – formator tehnici de masaj, terapeut DrainDrop (drenaj limfatic cu uleiuri esentiale) si RainDrop (detensionare musculara profunda cu uleiuri esentiale)