fbpx

@EDITIA 8 – seminar: ayurveda si alimentatia corecta

 

2018, 28 ianuarie, activitate de weekend, agenda bio, Alimentatie, anotimp, ayurveda, Bhagavad Gita, Bhakti-yoga, bio, boala, bucuresti, casa universitarilor, degustare produse, divinitate, duminica, echilibru, eliminare toxine, eveniment, fericire, iluminare spirituala, india, kirtan, mantra, mistic, pace, Patanjali Sutra, Radha Govinda Dasa, restaurant vegetarian, sanantate, seminar, stil de viata sanatos, Targ, testare produse, weekend, yoga, yoghin

 

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

Aceasta lume este asemenea unui pod. Nu incercati sa va construiti case pe el, trebuie doar sa-l treceti.

In zilele noastre oamenii isi concentreaza tot mai mult interesul in gasirea unui echilibru in tot ceea ce intreprind, de la starea de sanatate, la gestionarea timpului si alimentatia adoptata. Cunoasterea practicii Ayurveda si a modului in care trebuie adoptat stilul alimentar conduc la eliminarea toxinelor si atrag o stare de spirit fericita.

Ayurveda este cunoscuta drept cea mai veche forma a medicinei naturiste si holistice, avandu-si radacinile in India. Ayurveda are drept misiune cunoasterea informatiilor necesare in vederea prevenirii unei boli sau eliminarea unei posibile cauze care sta la baza declansarii acesteia. Totodata, aceasta practica se concentreaza pe construirea unui stil de viata sanatos si echilibrat, in concordanta cu succesiunea anotimpurilor.

In deschiderea seminarului, va fi sustinuta o sesiune de cantat Kirtan. Kirtan (incantarea meditativa a mantrelor si a numelor Divine) este o ramura muzicala a scolii Bhakti-yoga. Prin intermediul Kirtanului, maestrii spirituali au invatat concluziile fundamentale mistice descrise in scripturile clasice despre Yoga, cum ar fi Bhagavad Gita si Patanjali Sutra, precum si faptul ca iluminarea spirituala nu necesita ritualuri complexe sau technici de meditatie sofisticate. Independent de nationalitate, sex, pozitie sociala sau nivel de cunostinte, orice persoana sincera, poate folosi practica de Kirtan ca o modalitate de a intra in contact cu Divinitatea. Metoda simpla de incantare congregationala – Kirtan, este o cale eficienta pentru omul modern, de a atinge aceleasi niveluri de realizare a sinelui si aceleasi adancimi ale pacii launtrice, care erau atinse de misticii si yoghinii antici prin intermediul meditatiei profunde.

Cand? Duminica, 28 ianuarie 2018, de la ora 16:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala Yoga.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum?  Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine seminarul?

Radha Govinda Dasa

Cu o experienta de peste 25 de ani in practica Bhakti-yoga, Radha Govinda Dasa a studiat scripturile Vedice în India și Europa. Acesta a promovat filozofia Vedica in centrele de studii Vedice din Republica Moldova, Israel, Rusia, Ucraina si Romania.