fbpx

@EDITIA 8 – CLASA: Yoga Nidra

2018, 28 ianuarie, activitate de weekend, agenda bio, asia, bio, bucuresti, casa universitarilor, concentrare, degustare produse, dezechilibru, duminica, echilibru, eliberare tensiuni fizice, emotie, eveniment, exercitiul fara miscare, gand, instructor yoga, liliana dogioiu, meditatie, muschi, nidra, relaxare profunda, respiratie, restaurant vegetarian, ritm cardiac, sanatate, somnul constient, stres cotidian, Targ, tensiune arteriala, tensiuni emotionale, tensiuni mentale, testare de produse, weekend, yoga, yoga nidra

Clasa inclus in biletul Agenda Bio

 

Momentele trebuie traite cat mai benefic si mai intens pentru a face diferenta in viata de zi cu zi.

Ce este Nidra Yoga si ce beneficii are?

Nidra Yoga  este o ramura veche de mii de ani din Yoga, care consta intr-o meditatie ghidata prin care corpul este adus intr-o stare de relaxare profunda, iar mintea concentrata pe un singur obiectiv in momentul practicii.

Exercitiul fara miscare sau somnul constient, cum mai este numita aceasta forma de Yoga este un instrument foarte eficient in vederea eliberarii tensiunile fizice, mentale si emotionale. Este cunoscut faptul ca gandurile si emotiile sunt surse majore de aciditate in organism, iar Nidra Yoga elimina o cauza importanta a acestor dezechilibre.

Practicarea ei determina scaderea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac, reduce ritmul respiratiei, relaxeaza muchii, asa cum se intampla si atunci cand dormi, doar ca de data aceasta numai corpul vostru va intra in aceasta stare, in timp ce voi veti ramane constienti. Este modalitatea prin care se reduc efectele stresului cotidian, se echilibreaza carentele de somn si se intrerupe sirul de ganduri ce se inlantuie permanent, fiind ca o pauza de odihna pentru mintea voastra. Practica constanta va poate schimba chiar atitudinea cu care abordati situatiile cotidiene, dintr-una reactiva in una detasata si optimista. Prin directionarea atentiei constiente asupra corpului vostru si linistirea gandurilor veti atinge acel echilibru, calm si stare de bine.

Cui se adreseaza?

Oricarei persoane indiferent de varsta sau conditie fizica, dar mai ales celor care au o viata agitata cu factori de stres permanenti si un somn insuficient sau necalitativ. Este de asemenea benefica in starile de oboseala, lipsa de energie si vitalitate.

Pentru a va bucura din plin de sesiune, va recomandam sa veniti deschisi si sa va lasati in experienta complet!

Cand? Duminica, 28 ianuarie 2018, de la ora 14:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala Yoga.

Cat? Participarea la aceasta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum?  Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

*Pentru sesiunea de relaxare, iti recomandam sa aduci cu tine un prosop, patura sau un echipament mai calduros deoarece orice stimul disturbant te scoate din stare.*

Cine tine clasa?

Liliana Dogioiu este instructor yoga acreditat. A locuit timp de 7 ani in Asia, unde a descoperit si invatat sa aprecieze simplitatea, sa traiasca in momentul prezent, fara stres si sa savureze fiecare clipa.

“Pasiunea si curajul de a face asta mi-au fost poate insuflate de instructoarea deosebita cunoscută in Jakarta, Indonesia, unde am locuit aproape doi ani. Am vazut la ea ce înseamna pasiunea fata de ceea ce faci si respectul fata de conceptele yoga si am simtit energia emanata de acea pasiune. Asta este ceea ce-mi doresc sa pot da si eu mai departe la cursurile mele, odata cu starea de bine special atinsa ntr-o relaxare Nidra”.