fbpx

@EDITIA 8 – SEMINAR: Detox cu ceai!

Detox cu ceai! Retete pentru corp, minte si casa

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

Incalzeste-te cu un ceai autentic.

Cuvantul ceai provine din limba chineza si reprezinta denumirea unei plante din specia Camellia, mai exact Camellia Sinensis. Ceaiul poate fi verde, negru, alb, galben, oolongul şi puerhul. Asa-zisul ceai de musetel, menta, sunatoare este de fapt infuzie de plante medicinale, la fel si ceaiul de fructe – infuzie de fructe.

Exista o gama variata de ceaiuri, fiind a doua cea mai consumata bautura dupa apa si se stie din totdeauna ca ceaiul si consumul acestuia are numeroase beneficii asupra sanatatii corpului si mintii.

In cadrul acestui seminar puteti afla care sunt secretele intrebuintarii ceaiului pentru o sanatate buna.

De asemenea, cum, cand si cat ceai puteti consuma, in vederea realizarii un detoxifieri fizice, dar si mentala. Dar ceaiul nu este benefic doar pentru organismul uman, ci si pentru casa. In cadrul seminarului, veti afla cum sa beneficiati in proportie de 100% de aceasta licoare magica pentru a purifica prin intermediul calitatilor ei, suprafetele din casa, dar si aerul.

  
Cand? Duminica, 28 ianuarie 2018, de la ora 10:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de Seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum?  Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine seminarul?

Ionela Popa – blogger, mama si fondatoarea magazinului Tashi. In 2010 a avut o intalnire de proportii cu adevaratul ceai, dar nu a fost dragoste la prima “gustare”. Magia s-a petrecut ulterior, Ionela si ceaiul si-au mai dat o sansa si acum au relatie de peste 7 ani. A pus bazele Tashi in 2012 deoarece a vrut sa le ofere oamenilor ceai de calitate intr-o gama cat mai variata. In prezent, alaturi de ceaiul Tashi, impartaseste oamenilor care doresc sa o asculte, absolut tot ceea ce a invatat si stie despre ceai .