fbpx

@EDITIA 8 – CLASA: Vinyasa Flow Yoga

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

 

Dincolo de fericire si nefericire se afla pacea.

In ritmul alert al vremurilor actuale, in care oamenii cu greu mai sunt capabili sa-si concentreze interesul intr-un anumit domeniu,  Vinyasa Yoga a reusit sa devina unul dintre cele mai populare stiluri de yoga. Vinyasa Yoga presupune coordonarea respiratiei cu miscarile practicate de-a lungul unei sedinte. 

In cadrul clasei veti invata cum sa respirati constient in timpul posturilor corporale adoptate intr-un ritm dinamic si cum sa directionati energia in diferite zone ale corpului. 

Efectele benefice ale acestui stil se resimt atat la nivel fizic prin tonifierea musculaturii, cresterea flexibilitatii si energizare, cat si la nivel mental prin calmarea sistemului nervos, eliminarea blocajelor si relaxarea mintii.
Cand? Duminica, 28 ianuarie 2018, de la ora 10:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala Yoga.

Cat? Participarea la aceasta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

  Inca din copilarie, Beatrice Crancu a fost preocupata de spiritualitate, de un stil de viata sanatos si echilibrat si modalitatile prin care se poate aduce fericirea in vietile oamenilor.  Sportul a fost prezent in viata ei tot timpul, dar in yoga si-a gasit sursa fericirii si sanatatii. O alta sursa a fericirii sale sunt bijuteriile vindecatoare Beatrix Color, pe care le creeaza din suflet, pentru inspiratia, voia buna si vindecarea interioara a celor din jurul ei. 
 

@Editia 8: Program seminarii si activitati incluse in biletul Agenda Bio

Branduri participante la Agenda Bio 8