fbpx

@EDITIA 8 – SEMINAR: Detoxul garderobei

Detoxul garderobei in 10 pasi

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

 

 Be healthy. Be stylish. Be you.
La fiecare inceput de an, oamenii isi stabilesc obiective pentru respectivul an. Intre cele mai intalnite obiective se regaseste “cura de detox”, fie la nivel fizic, emotional, sufletesc sau de ce nu, al garderobei.
Tot mai multe persoane se plang de lipsa de organizare in privinta garderobei, de lipsa spatiului pentru depozitat si de irosirea timpului si confuzie generate de alegerea unei tinute.
O solutie pentru aceste probleme este participarea in cadrul unui seminar menit sa te ajute sa iti organizezi garderoba in 10 pasi simpli. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa stai in fata dulapului minute in sir, intrebandu-te ce poti purta in ziua respectiva, unde este “acel” pulover sau “acea” camasa.
Vei invata cum sa depozitezi, aranjezi sau impaturesti hainele astfel incat sa te adaptezi spatiului de care dispui. Totodata, vei reusi sa faci o selectie a hainelor pe care le detii, axandu-te numai pe cele care te determina sa te simti bine si care te reprezinta din toate punctele de vedere. 
In esenta, vei deveni mai organizat din punct de vedere al spatiului, hainelor dar si al timpului, nemaifiind nevoit sa faci compromisuri in alegerea unei tinute perfecte.
 
  
Cand? Duminica, 28 ianuarie 2018, de la ora 14:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de Seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum?  Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine seminarul?

Aniela Ispas este make-up artist, freelancer si blogger.

* Trainer acreditat din 2013
* NLP Master din 2012
* In 2014 am inceput proiectul Harmony Life prin care promovez un stil de viata sanatos, pe toate cele trei planuri: corp-minte-suflet.
Blogger pe teme de lifestyle,beauty, minimalism.

“In Februarie am creat primul grup despre minimalism, Minimalism in Romania. Este un grup inchis cu peste 270 membri, unde zilnic ne povestim experientele si ne inspiram reciproc.
La sfarsitul lui Septembrie am facut si prima si singura pagina dedicata exclusiv minimalismului din Romania, Minimalism in Romania prin care vreau sa ajung la mai multe persoane. “