fbpx

@EDITIA 8 – CLASA: Detox Yoga Flow

 

 

 

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

 “Every tomorrow is determined by every today” (Paramahansa Yogananda).

In viata de zi cu zi suntem expusi la diferite tipuri de toxine ce provin din alimentatie sau din mediul inconjurator, care ne afecteaza atat fizic, cat si mental.

Prin urmare, detoxifierea organismului este foarte importanta in vederea pastrarii sanatatii si bunei functionari a organismului. Posturile yoga ajuta la imbunatatirea sanatatii cardiovasculare si la mentinerea unei greutati corporale optime.

Aceasta clasa de yoga are ca scop „detoxifierea” mintii, prin eliminarea starilor de stres, depresie sau anxietate. In cadrul acesteia veti aborda diferite stiluri de yoga – Mindful Yoga Flow, Meditatie pe muzica si Nidra Yoga, care vor contribui la purificarea gandurilor „toxice” .

Succesiunea de posturi  sunt concepute in vederea eliminarii tuturor toxinelor din organismul tau, atat pe plan fizic si psihic, emotional. 

 
 
Cand? Duminica, 28 ianuarie 2018, de la ora 12:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala Yoga.

Cat? Participarea la aceasta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

Michelle Dumitru – instructor de yoga Certificat International de catre Yoga Alliance USA (RYT 200), instructor de yoga pentru copii si familie certificat de Yoga Alliance USA( 95H RCYT), psiholog, educatoare, este pasionata de pictura, arta fotografica, Yoga, Ayurveda si Dezvoltare Personala. Michelle este fondatoarea conceputului MikaZen “Yoga pentru tine si familia ta”. Licentiata in psihologie, a decis sa petreca timp de 6 ani alaturi copii, atat ca si educator, cat si ca pedagog-voluntar la diferite institutii non-guvernamentale.