fbpx

@Editia 8 – Seminar: Detoxifiere prin Chi Nei Tsang

“Metode rapide de detoxifiere a corpului tau prin Arta Vindecarii – Chi Nei Tsang”

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

 

Fii artizanul propriilor tale alegeri!

  • Beneficii tehnicilor

Cu tehnicile din Chi Nei Tsang – CNT se elimina blocajele, se realizeaza o detoxifiere fizica, emotionala si energetica a organismului. Dupa ce blocajele sunt eliminate, se poate aduce energie proaspata si corpul se poate vindeca.

  • Efectele Chi Nei Tsang

Detoxifierea fizica

Efectele pozitive sunt insa mult mai importante si cu beneficii pe termen lung: corpul elimina tot ce este toxic si face rau, organele incep sa functioneze mai bine, se regleaza metabolismul, se imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, creste imunitatea, se pierde din greutate, se reduce celulita si multe alte beneficii.

Detoxifierea emotionala

In Chi Nei Tsang se lucreaza la eliminarea emotiilor negative stocate in organe, tehnicile de masaj fiind insotite de Sunete Vindecatoare prin care emotiile negative sunt transformate in emotii pozitive.

Detoxifierea energetica

Reprezinta eliminarea energiilor reziduale care stagneaza in corpul uman. Taoittii au observat ca energia circula pe meridianele energetice din corp, hindusii au observat ca energia circula prin chakre. Cand energia nu mai circula, este blocata sau stagneaza, se manifesta bolile fizice. Cu ajutorul terapiei Chi Nei Tsang se elimina blocajele, astfel energia circula normal prin organism, conducand la bucuria de a fi sanatos si plin de vitalitate.

Dupa o sedinta de terapie CNT te simti linistit, relaxat; ai un somn odihnitor; esti mai calm, mai echilibrat; ai mai multa vitalitate; nu mai raspunzi la fel de rapid la stimulii emotionali negativi. Totodata terapia contribuie la ameliorarea durerilor din zona afectata si initiază sau/si sustine procesul de vindecare sau recuperare.

Dincolo de terapie, gasesti informatii si sprijin in vederea ascultarii si intelegerii propriului corp si readucerii la functionarea normala: proces natural de respiratie, adoptarea unui stil alimentar echilibrat, masarea abdomenului si tehnici de meditatie.

 

Cand? Sambata, 27 ianuarie 2018, de la ora 16:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine seminarul?

Toma Moroseanu – practician de Chi Nei Tsang I, II și III, fiind alaturi de sotia sa, singurele persoane din Romania certificate pe cele trei domenii.

“In prezent sunt practician si instructor in Sistemul Arta Vindecarii Universale – UHT a Maestrului Mantak Chia. Am avut rezultate excelente cu mine intr-o perioada scurta de timp. Am hotarat sa impartasesc aceste cunostinte cu alti oameni care isi doresc sa fie mai sanatosi, mai fericiti si mai plini de vitalitate. In acesti 5 ani am lucrat aceste tehnici cu mai multe persoane care au obtinut rezultate foarte bune folosind tehncile invatate.”

Eveniment pe Facebook @Editia 8: Program seminarii si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 8