fbpx

@EDITIA 8 – SEMINAR: Comunicarea intre psihologie si dans

 

 

 

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

 

 ”Zambetul este fericirea care se afla chiar sub nasul tau!” (Tom Wilson).
 
Ai observat ca dansatorii in pereche nu se calca niciodataCum stiu unde sa calce si cum reusesc sa se coordoneze atat de bine? Sincronizarea lor consta intr-o foarte buna comunicare si conexiune.

Comunicarea, ca pilon principal al oricarei relatii, este deopotriva verbala si non-verbala. Limbajul vorbit imbinat armonios cu limbajul trupului, pot duce la stabilirea unor baze puternice, autentice si stabile pentru o relatie, indiferent de natura acesteia.

In cadrul intalnirii dintre psihologie, NLP si terapie prin miscare si dans, se regasesc toate informatiile necesare in vederea imbunatatirii capacitatii de comunicare. Acest seminar isi propune sa deschida noi orizonturi asupra modului in care comunici si asupra schimbarilor pe care le poti face pentru a-ti imbunatati comunicarea si relatiile.

 
Cand? Duminica, 28 ianuarie 2018, de la ora 16:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala Yoga.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum?  Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine seminarul?

Andra Tanasescu – psiholog, trainer, dansatoare cu formare in psihoterapie de cuplu si familie si in psihoterapie prin dans si miscare.

“Experienta copilariei, cu experienta de dansatoare si de terapeut, pornind de la propriile experiente, am hotarat sa impartasesc ce am invatat si altor persoane care se pot regasi in acest mod de cunoastere si autocunoastere.