fbpx

@Editia 8 – Clasa: Twist & Detox Yoga

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

 
 
 O viata echilibrata presupune si o minte echilibrata.
Prin intermediul clasei de yoga, corpul tau va beneficia de concentrare, echilibru si focus interior, lucrand in vederea stimularii sistemului digestiv si a sistemului imunitar. Atat partea de pranayama (respiratie), cat si partea de asane (posturi) pe care le veti practica, lucreaza pentru imbunatatirea functionarii si stimularii sistemului digestiv, pentru stimularea „focului digestiv”.
Pe parcursul clasei, veti invata cum sa initiati si cum sa mentineti fiecare postura in mod corect, veti folosi respiratia pentru a lucra cat mai echilibrat si cat mai controlat de-a lungul practicii, va veti tonifia muschii si veti lucra cu flexibilitatea articulatiilor.
 
Cand? Sambata, 27 ianuarie 2018, de la ora 14:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala Yoga.

Cat? Participarea la aceasta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

 Mioara Cocea, pasionata de arta culinara si un stil de viata sanatos, a urmat un program de calificare profesionala in domeniul nutritiei. Este absolventa a mai multor cursuri de specialitate “yoga” precum: Yoga Teacher Training, Yoga Studies Summer School, Kids & Fmily Teacher Training si este instructor acreditat-pilates.