fbpx

@Editia 8 – Clasa: Mindful Pilates

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

 

Respiratia superficiala si sedentarismul stau la baza unei sanatati precare (Joseph Pilates).

Mindful Pilates este o clasa lenta care imbina elemente de pilates, yoga, tai-chi si fitness. Scopul acestei practici consta in conectarea miscarii cu respiratia, atragerea armoniei in corp, calmarea mintii si detoxifierea organismului. Este o clasa accesibila tuturor, indiferent de varsta sau nivel de fitness, menita sa energizeze si sa echilibreze corpul. 
In aceasta clasa, detoxifierea are loc pe 2 planuri:
1. Planul fizic – respiratie profunda pe tot parcursul clasei, conectarea miscarii cu respiratia, producerea caldurii in corp, poate si putina transpiratie.

2. Planul mental – toate miscarile vor fi efectuate cu precizie, concentrare si cursivitate, necesitand control permanent (fizic si mental). Mintea se va concentra pe exercitiile pe care le face corpul, ceea ce determina pastrarea atentiei in prezent. Totodata, fiind angrenati atat fizic, cat si mental in activitatea realizata, efectele acestei practici sunt notabile.

 

Cand? Sambata, 27 ianuarie 2018, de la ora 12:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de yoga.

Cat? Participarea la aceasta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

 Anca Nedu – instructor certificat aerobic-fitness, pasionata de practicile body&mind.
“Corporatista” preocupata de un stil de viata sanatos si activ, Anca este dependenta de miscare. A inceput cu antrenamente low-impact realizate in fiecare seara in propria sufragerie, a absolvit un curs intensiv de intructor aerobic-fitness, dar intr-o zi de iarna s-a indragostit iremediabil de yoga.
Este atrasa de toate programele de tip body&mind (Yoga, Pilates, Tai’Chi), motiv pentru care a experimentat foarte mult in aceasta sfera, fiind prezenta si la evenimente si workshopuri de profil, precum: Festivalul de Yoga editia 2016, ABC Fitness Convention editia 2016, Cursul de yoga Art of Living – mai 2017, Ziua internationala Yoga – 2017, Corex & Postural Training workshop – 2017, Festivalul de Yoga editia 2017.
Eveniment pe Facebook @Editia 8: Program seminarii si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 8