fbpx

@Editia 8 – Seminar: Atelier de reconectare corporala

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

 

Corpul tau esti tu.
 Stiu ca esti o persoana activa si implicata, conectata permanent la retelele sociale si de socializare. Stiu ca de cele mai multe ori cei din jurul tau sunt mai importanti decat propria ta persoana si ca iti traiesti viata mai mult in exterior decat in interiorul tau.
Te simti adesea obosit, stresat, furios, neputincios, abandonat, frustrat si uneori deconectat de tine? Principalul factor care declanseaza starile pe care le traversezi este faptul ca nu iti traiesti viata, ci viata te traieste pe tine.
Stiu ca relatiile tale au de suferit pentru ca nu mai ai energia necesara pentru a investi timp pentru ele, nu mai esti capabil sa-ti concentrezi atentia asupra aspiratiilor tale sau a ceea ce isi doresc cei din jurul tau.
Stiu ca lumea ta este formata din ganduri si idei si poate singurul moment in care iti amintesti ca ai si un corp este atunci cand mergi o ora la sala – si uneori cand nu iti amintesti de existenta corpului, el iti aminteste ca exista si iti da un ghiont , un semnal, pentru cei norocosi un semnal discret si delicat. De cele mai multe ori ignori aceste semnale pentru ca ti-ai construit un scut de care nici macar nu esti constient, pentru a te putea adapta exigentelor mediului. Insa acest scut te fereste, poate pentru o perioada scurta de timp din calea suferintelor, dar te si impiedica sa traiesti bucuria sau fericirea.
Ce mai stiu eu si te invit sa descoperi in cadrul atelierului de reconectare corporala:
– modalitati de reconectare cu tine, de constientizare a corpului tau. Corpul tau esti tu!
– exercitii prin care sa iti descoperi nevoile emotionale si nevoile corpului;
– metode de acceptare, integrare si manifestare a sexualitatii;
– legatura dintre respiratie si emotie;
– posturi, miscari, exercitii de reactivare a amintirilor ( senzatii, emotii, ganduri) blocate in anumite zone corporale;
– recunoasterea, acceptarea si abandonarea suferintelor mai vechi.

Cand? Sambata, 27 ianuarie 2018, de la ora 10:30 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian si la toate activitatile din cladire (seminarii si sesiuni de yoga).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine seminarul?

Madalina Tiriac  –  Psiholog, Psihoterapeut – formare in Psihoterapie Ericksoniana, Hipnoza clinica, Hipnoterapie, formare in Psihosexologie si terapie de cuplu- Evaluare si Interventie terapeutica, Formator certificat Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Terapeut Theta Healing si Holistic

Eveniment pe Facebook @Editia 8: Program seminarii si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 8