fbpx

@Editia 7 – Seminar: Despre uleiuri esentiale

Seminar: Despre uleiuri esentiale

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

Aromaterapia este una dintre cele mai pretioase terapii ce vine in ajutorul medicinei alopate. Utilizand uleiuri esentiale terapeutice, beneficiem de partea cea mai pura si de cea mai inalta vibratie a unei plante, insa este nevoie sa avem un bagaj minim de cunostinte pentru utilizarea acestor „esente tari in sticlute mici”.

In cadrul seminarului vei invata:

– ce sunt uleiurile esentiale terapeutice si cum le folosim pentru a beneficia de toate proprietatile acestora, aducand un plus de sanatate si energie in viata noastra
– care sunt uleiurile esentiale frecvent utilizare si cum sa ai o trusa de prim ajutor
– modalitati de utilizare in viata de zi cu zi
– cum sa iti inlocuiesti multe produse din casa, baie, bucatarie si chiar cosmetice cu doar
cateva uleiuri esentiale

Cui se adreseaza acest seminar:
– persoanelor care isi doresc sa se ingrijeasca intr-un mod cat mai natural, fara ingrediente toxice
– persoanelor care doresc sa foloseasca uleiurile esentiale terapeutice pentru intreaga familie
– persoanelor calificate (terapeuti, cosmeticiene, personal medical, etc.) care doresc sa isi imbunatateasca practica

Cand? Sambata, 21 octombrie 2017, de la ora 16:30 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine seminarul?

Sibel Grigore, cosmetician la Cosmetica Organica, iubitoare de natura si de tot ce ne poate ea oferii. Adepta unui mod de ingrijire cat mai simplu, cat mai eficient, dar si cat mai economic. Creatoarea atelierelor de cosmetica organica, care ofera informatii utile despre ingrijirea de zi cu zi, sfaturi si retete.

Lavinia Sandru, consultant Young Living, adepta unui stil de viata simplu, natural, #SanatosSiDelicios in armonie cu organismul uman, mereu in cautare de moduri naturale pentru a ne imbunatati viata.

Eveniment pe Facebook @Editia 7: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 7 @Editia 7: Ateliere si activitati pentru copii