fbpx

@Editia 7 – Atelier: Kirtan – o terapie antica

Atelier: Kirtan

Kirtan – o terapie antica pentru omul modern

Kirtan (incantarea meditativa a mantrelor si a numelor Divine) este o ramura muzicala a scolii Bhakti-yoga. Prin intermediul Kirtanului, maestrii spirituali au invatat concluziile fundamentale mistice descrise in scripturile clasice despre Yoga cum ar fi Bhagavad Gita si Patanjali Sutra, precum ca iluminarea spirituala nu necesita ritualuri complexe sau technici de meditatie sofisticate. Independent de nationalitate, sex, pozitie sociala sau nivel de cunostinte, orice persoana sincera, poate folosi practica de Kirtan ca o modalitate de a intra in contact cu Divinitatea.

Metoda simpla de incantare congregationala – Kirtan

este o cale eficienta pentru omul modern, de a atinge aceleasi niveluri de realizare a sinelui si aceleasi adancimi ale pacii launtrice, care erau atinse de misticii si yoghinii antici prin intermediul meditatiei profunde.

Atelier inclus in biletul Agenda Bio

Cand? Sambata, 21 octombrie 2017, de la ora 14:30 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de conferinte.

Cat? Participarea la acest atelier este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine atelierul?

Radha Govinda Dasa

Cu o experienta de peste 25 de ani in practica Bhakti-yoga, Radha Govinda Dasa a studiat scripturile Vedice în India și Europa. Acesta a promovat filozofia Vedica in centrele de studii Vedice din Republica Moldova, Israel, Rusia, Ucraina si Romania.

Eveniment pe Facebook @Editia 7: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 7 @Editia 7: Ateliere si activitati pentru copii