fbpx

@Editia 7 – Clasa: “Yoga cu Beatrice”

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

 

Beatrice va invita sa faceti putina miscare in weekend, sa puneti in functiune toti centrii corpului vostru fizic si energetic, sa traiti in prezent si sa uitati de incaltarile incomode.

Ce veti face la clasa de yoga:

  • exercitii de incalzire;
  • cateva posturi traditionale yoga (asana-e);
  • exercitii de pranayama;
  • meditatie si relaxare.

Nivel clasa: incepatori si nivel mediu.

Cand? Duminica, 22 octombrie 2017, de la 10:30 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala Conferinte.

Cat? Participarea la acesta clasa se face in limita locurilor disponibile si este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

Beatrice Crancu inca din frageda copilarie a fost atrasa de spiritualitate, un stil de viata sanatos si modalitati de a aduce fericirea in viata oamenilor. Sportul a fost prezent in viata ei tot timpul, dar in yoga si-a gasit sursa fericirii si sanatatii. Tematica sedintelor de yoga pe care le preda difera de la o ora la alta iar ce este nou este ca in functie de ore foloseste si cristalele pentru purificare profunda la un nivel mai avansat. O puteti gasi pe blogul ei, unde impartaseste cu drag idei, retete si modalitati de reconectare la fiinta noastra.

 

Eveniment pe Facebook @Editia 7: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 7 @Editia 7: Ateliere si activitati pentru copii