fbpx

@Editia 7 – Clasa yoga: “Sunday Sun Flow”

Clasa: Sunday Sun Flow yoga

cu Monica Filip

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

Clasa va imbina secvente echilibrate de pozitii active si pasive, un flow in care miscarile sunt in armonie cu respiratia. Incepem dupa-amiaza cu un tonus revigorat si ne bucuram de calmul duminicilor tomnatice.
Clasa este potrivita pentru cei care isi doresc un mediu prietenos si necompetitiv, fiind recomandata atat incepatorilor, cat si celor cu o practica regulata ce doresc să petreaca 90 de minute mai aproape de ei insisi, pe salteaua yoga. Ne vom conecta in miscare cu ajutorul respiratiei si ne vom lasa ghidati pentru a atinge un nivel profund de concentrare si subtilitate in practica yoga.

Vino imbracat lejer si cu zambetul pe buze.

Cand? Duminica, 22 octombrie 2017, de la 12:30 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala Conferinte.

Cat? Participarea la acesta clasa se face in limita locurilor disponibile si este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

Monica Filip – profesor rezident BODHI Studio Bucuresti

“Calatoria mea Yoga a inceput in timpul maternitatii, descoperind-o ca pe o forma extraordinara de reconectare autentica cu sinele, de linistire a mintii, de eliminare a durerilor de spate si a stresului. Curand practica de pe salteaua yoga a putut fi aplicata si in viata de zi cu zi, contribuind la bunastarea mea si a celor dragi.

In anul 2016 am absolvit 200 HR Yoga Teacher Training in capitala mondiala Yoga – Rishikesh, India, in urma caruia am devenit profesor acreditat US Yoga Alliance pe multiple stiluri yoga.

Dupa un an de predare si impartasire a invataturii aduse din India, clasele de yoga imi ofera bucuria si implinirea de a transmite mai departe starea de bine, calm si energie pozitiva.

Adaugand valoare experientei, de la intoarcerea din India, predau clase private, impartasind beneficiile yoga in cazuri particulare precum depresie, atacuri de panica, insomnii, probleme articulare etc.
Calatoria aceasta este lunga, si de-aceea imi reamintesc mie si studentilor mei ca indiferent cat de puternic si flexibil te simti, este nevoie sa-ti dai timp sa privesti in interiorul tau, sa intelegi ceea ce simti si sa inveti sa traiesti in armonie cu tine.

Pentru mine yoga inseamna sa fii bun cu tine insuti, sa fii umil si impacat, pentru a fi capabil sa aduci linistea in relatiile cu ceilalti.

De abia astept sa ne intalnim pe salteaua yoga.”

Eveniment pe Facebook @Editia 7: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 7 @Editia 7: Ateliere si activitati pentru copii