fbpx

@Editia 7 – Seminar: Frumusete fara compromis

Cum sa realizezi singura un machiaj de zi cu produse bio

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

 

Invata sa te machiezi folosind produse de machiaj certificate organic, blande cu tenul tau si cu sanatatea intregului organism. Vei descoperi cum sa realizezi un machiaj de zi subtil, etic si remarcabil, care sa accentueze frumusetea ta naturala.
Produsele folosite apartin brandului francez Avril Beauté si sunt certificate Ecocert Franta. Formulele sunt pe baza de uleiuri si unturi vegetale hranitoare, cu rol de ingrijire si protejare a pielii, iar pigmentii sunt naturali, pe bază de minerale.
Folosind produse de machiaj Avril ai garantia ca:
1. mai mult de 95% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala
2. mai mult de 95% din totalul ingredientelor vegetale sunt certificate bio/organic
3. mai mult de 10% din totalul ingredientelor sunt certificate bio/organic*
4. niciunul dintre produse nu conține OMG (organisme modificate genetic), parabeni, phenoxyethanol, nanoparticule, silicon, PEG-uri, parfum si coloranți de sinteza, ingrediente de origine animala (cu exceptia cerii de albine).
* apa si mineralele nu pot fi certificate bio/organic. Majoritatea produselor Avril au un procent mult mai mare de ingrediente certificate bio

In cadrul seminar vei invata:

1. principii esentiale ale machiajului
2. care sunt principalele ingrediente chimice din produsele de machiaj conventionale pe care e bine sa le eviti
3. cum sa faci tranzitia catre o rutina de frumusete fara ingrediente toxice
4. cum sa alegi nuanta potrivita de fond de ten
5. cum alegi culorile potrivite in functie de forma fetei, culoarea ochilor si a parului
6. tehnica de conturare cu produse de machiaj bio
7. principalele greseli de machiaj
8. tips & tricks pentru un machiaj remarcabil

Mod de desfasurare:
Va fi aleasa aleatoriu 1 participanta pentru demonstatia machiajului de zi. Experta in machiaj Aniela Ispas va realiza machiajul acesteia folosind exclusive produse Avril. Produsele folosite vor fi sigilate. La finalul workshopului, produsele folosite la realizarea machiajului vor fi oferite cadou participantei ce a fost aleasa pentru machiajul demonstrativ.
Toate participantele la workshop vor primi vouchere cadou cu reducere 20% la toata gama de produse Avril.

Cand? Duminica, 22 octombrie 2017, de la ora 12:30 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine seminarul?

Make-up Artist Aniela Ispas: Peste 8 ani de experienta in machiaj pentru sedinte foto, televiziune si evenimente private. De 4 ani este trainer autorizat, timp in care a organizat si sustinut multe ateliere de automachiaj. Nu a incetat niciodată sa se perfectioneze. A urmat doua cursuri acreditate de machiaj si nenumarate workshop-uri si seminarii care o ajuta sa tina pasul cu trend- urile si tehnicile noi.

Eubio – Magazinul tau Bio: Din dorinta de a oferi oamenilor cele mai bune alternative la produsele de ingrijire a corpului si cele pentru intretinerea caminului, a luat nastere magazinul online Eubio. Aici veti gasi doar produse sigure pentru sanatatea omului si a mediului in care acesta traieste, atent selectate in functie de compozitie (siguranta ingredientelor), sustenabilitate (impact asupra mediului), calitate (eficienta) si pret (accesibilitate).

 

Eveniment pe Facebook @Editia 7: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 7 @Editia 7: Ateliere si activitati pentru copii