fbpx

@Editia 7 – Seminar: Despre minimalism

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

” Minimalismul este unealta care te ajuta sa scapi de excesul din viata ta favorizand concentrarea asupra a ceea ce este important astfel incat sa poti gasi fericirea, implinirea si libertatea.”

The Minimalists

Minimalismul este un stil de viata. Prin renuntarea la lucrurile materiale ce nu ne sunt necesare si utile, stilul de viata minimalist ne ajuta sa eliminam aspectele superficiale si sa ne concentram pe lucrurile esentiale vietii noastre.
Consumerismul a dus la aparitia frugalismului si minimalismului care promoveaza un stil de viata modest din punct de vedere material si bogat din punct de vedere spiritual. Din cauza starilor emotionale si a stresului suntem tentati sa consumam mai mult decat avem nevoie. Ni se induce ideea ca detinerea unui anumit lucru ne va face sa ne simtim mai bine,in consecinta sa fim fericiti si astfel cadem in capcana consumerismului. Nu consumul constient este problema ci cumparaturile impulsive. Astfel adoptand acest stil de viata, iei decizii mult mai constient, mai deliberat.
Cei care au adoptat acest stil de viata ii pot vedea imediat efectele benefice. Minimalismul iti ofera libertate. Reala libertate nu cea pe care crezi ca o poti avea acumuland posesii materiale. Inlatura starile de frica, ingrijorare, vinovatie. Mai putin timp pentru curatenie si ordine, mai mult timp pentru cei dragi. Mai putin timp pentru cumparaturi sau cautat lucruri pe care sa le cumperi in viitor, mai mult timp pentru hobby-uri si explorat chestii noi. Minimalismul poate avea chiar efecte aspura depresiilor si altor tulburari pshihologice.

Cand? Sambata, 21 octombrie 2017, de la ora 14:30 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine seminarul?

Aniela Ispas  – Makeup artist, freelancer si blogger

* Trainer acreditat din 2013
* NLP Master din 2012
* In 2014 am inceput proiectul Harmony Life prin care promovez un stil de viata sanatos, pe toate cele trei planuri: corp-minte-suflet.
* Blogger pe teme de lifestyle,beauty, minimalism.

“In Februarie am creat primul grup despre minimalism, Minimalism in Romania. Este un grup inchis cu peste 150 membri, unde zilnic ne povestim experientele si ne inspiram reciproc.
La sfarsitul lui Septembrie am facut si prima si singura pagina dedicata exclusiv minimalismului din Romania, Minimalism in Romania prin care vreau sa ajung la mai multe persoane. “

Eveniment pe Facebook @Editia 7: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 7 @Editia 7: Ateliere si activitati pentru copii