fbpx

@Editia 7: Ateliere si activitati pentru copii

Ateliere si activitati pentru copii

Pe tot parcursul evenimentului Agenda Bio veti gasi si ateliere creative pentru copii. Atelierele sunt o modalitate distractiva de a-i invata pe cei mici sa lucreze cu diferite materiale, sa isi dezvolte imaginatia si atentia, iar piesele de teatru ii stimuleaza intelectual pe copii 🙂

 • Atelier Sabbiarelli –  Plansele de colorat cu particule de marmura de la Sabbiarelli sunt un mod de joaca foarte distractiv pentru cei mici, totodata stimuland creativitatea si dezvoltarea diferitor aptitudini.  Pretul atelierului este de 15 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).
 • Atelier din culoare si catifea – Colorvelvet plansele oferite presupun imaginatie si creativitate iar tematica poate sa fie aleasa in functie de starea de spirit. Pret incepand de la 15 lei in functie de plansa selectata si dificultatea acesteia (pretul include si un set de carioci).
 • Atelier pictura pe apa asociatia Artia va fi prezenta  cu  atelierul de pictura pe apa. Doritorii vor putea picta pe apa, dupa care vor imprima diferite forme de lemn sau pe hartie. Efectul este surprinzator, iar tehnica este chiar deosebita, asa ca recomandam oricui sa incerce.
 • Atelier crafturi amuzante – Pornind de la ideea ca „nimic nu se arunca, totul se transforma”, va propunem un atelier plin de culoare, in cadrul caruia imaginatiei i se va da frau liber, iar dexteritatea va fi pusa la “grea” incercare. Astfel, cu doar cateva „ingrediente” de baza, cum ar fi cartoane, suluri de la hartie igienica, role de bucatarie, hartia colorata, frunze de toamna, ghinde, ochisori mobili, nasturi, ciucuri, sarma plusata si multa indemanare. Durata unui atelier este de aproximativ 20 minute, iar costul este 20 lei/copil (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).  Atelierul este sustinut de catre reprezentantii  Asociatiei Culturale Sarang Hanguk.
 • Atelier cani de sticla pictate – o cana obisnuita de sticla poate deveni cu adevarat magica.  Atelierele Daruri Faine  ofera indrumare, prezinta materialele si tehnicile de lucru. Costul atelierului este 15 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).
 • Atelier ograda vesela – animale simpatice din conuri de brad.  Costul atelierului este 10 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).  Atelierul este sustinut de catre reprezentantii  Asociatiei Culturale Sarang Hanguk.
 • Atelier pictura pe vase de lut – cei mici vor personaliza vase de lut in propiul stil! Atelierele daruri faine ofera indrumare, prezinta materialele si tehnicile de lucru. Pretul atelierului este de 15 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).

 • Juxi Magic va invita cu drag la spectacolul interactiv “Copilul care l-a luat pe NU in brate”, dupa povestea pentru copii cu acelasi nume oferită de Mame de poveste, scrisa de Alexandra Pintea Varnava si ilustrata de Vera Grama.
  “Siretel Siretsubtire e un copilas care locuieste cu parintii lui pe strada Bocancilor, intr-o gheata veche dar ingrijita. Are aproape 3 ani, merge la gradinita, ca toti copiii din oraselul Pantofilor si e, ceea ce parintilor le place sa spuna tuturor, un copil cuminte.”
  Intr-una din zile, personajul nostru principal l-a cunoscut pe NU, mic cat un ghem de ata neagra, tepos dar pufos.
  Ce a urmat dupa aceea? Cum a decurs relatia lor? Ce au spus parintii lui Siretel? Vom afla impreuna la spectacol unde vom avea ocazia sa ne jucam impreuna cu Siretel Siretsubtire si prietenul sau NU cel negru tepos dar pufos.

Spectacolul are loc Sambata, 21 octombrie 2017

de la 11:00 pana la 12:00 in sala de Conferinte

Durata spectacol – 40 minute
Varsta copii – 2- 8 ani
Pret bilet – 20 lei pentru copii, parintii gratuit
La sfarsitul spectacolului toti copii vor participa la tombola cu premii Juxi. Spectacolul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio
Rezervari la 0733081464 sau la rezervari@juximagic.ro (locurile sunt limitate).
Va asteptam alaturi de noi la un spectacol pentru cei mici dar mai ales pentru cei mari, un spectacol cu talc si de mare ajutor!
*afis realizat de @Adrianart

Eveniment pe Facebook @Editia 7: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 7