fbpx

@Editia 7 – Clasa: Inapoi la Armonie cu TRE®

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

 

Stiai ca organismul tau are toate uneltele necesare pentru a reveni la armonie dupa ce a experimentat un eveniment sau o chiar perioada stresanta?

Este deja binecunoscut faptul ca stresul nu este doar in capul nostru, ci este un raspuns neurofiziologic al intregului organism, raspuns ce implica muschii, organele, sistemul nervos cat si pe cel endocrin.
De aceea eliberarea de stres este cu adevarat eficienta doar prin implicarea intregului corp in procesul de refacere. Pentru ca organismul nostru este dotat atat cu resurse ca sa faca fata stresului, cat si cu capacitatea de a se relaxa si de a-si reface resursele consumate in perioada stresanta. Cheia este sa stim cum sa accesam aceasta abilitate naturala a corpului de a se intoarce la armonie!

In clasa de 90 minute ~ Inapoi la Armonie cu TRE® ~ te invitam sa iti reamintesti cum este sa te simti relaxat si ‘acasa’ in propriul corp si sa re-cunosti resursele interioare care doar astepta sa fie pornite pentru a te sustine sa-ti traiesti viata cu si mai multa armonie!

TRE® sau Exercitii de Eliberare a Tensiunii & Traumei este o serie simpla si inovatoare de exercitii ce sustin corpul in eliberarea tiparelor de stres, tensiune si trauma.
Creat de dr. David Berceli, PhD, TRE® activeaza reflexul natural de tremur sau vibratie al organismului, intr-un mediu de respect si siguranta, vibratie care deblocheaza tensiunea musculara si calmeaza sistemul nervos intr-un mod profund.

Cand acest mecanism de vibratie este pornit intr-un mediu de siguranta, corpul este incurajat sa se intoarca la starea sa naturala de homeostaza si armonie, din interior catre exterior, stare a carei durata creste pe masura ce practica TRE® este insusita ca unealta naturala de auto-reglare & auto-refacere (rezilienta la stres se dezvolta in mod natural ca si consecinta fireasca a practicarii TRE®).

In cadrul clasei vom impartasi informatii relevante despre raspunsurile de stres si de relaxare ale corpului, si vom experimenta o sesiune facilitata de TRE®, invitand trezirea acestei stari de relaxarea profunda in propria piele!

Cand? Duminica, 22 octombrie 2017, de la 14:30 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Conferinte.

Cat? Participarea la acesta clasa se face in limita locurilor disponibile si este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

Teodora Buzoianu – TRE Romania

A inceput propria calatorie cu TRE® in Aprilie 2015 sub ghidarea mentorei, Fiona, Trainer Certificat Global in metoda TRE®, la prima ei venire in Romania.
Viata a pus-o in diverse contexte din care a inteles ca ii e necesar sa ACTIONEZE ca sa isi recapete starea de echilibru si sanatate.

Cauta o metoda care sa ii permita sa o ajute pe ea insasi, astfel incat starea de bine sa nu mai depinda de un terapeut, si sa nu mai cheltuie resurse de timp, bani si energie pe metode care o faceau dependenta de un factor extern.

Este pasionata de si dedicata lucrului cu organismul ca intreg astfel incat starea de echilibru, sanatate si armonie sa (re)devina trairea fireasca in fiecare zi.

Crede in capacitatea fiecarui om de a-si implini potentialul unic cu care a fost inzestrat si se bucura ca poate impartisi propria experienta pe drumul inapoi catre ea insasi prin TRE® cu cei dornici de a se intoarce la sine si de a-si lua in propriile maini fraiele vietii.

Eveniment pe Facebook @Editia 7: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio Branduri participante la Agenda Bio 7 @Editia 7: Ateliere si activitati pentru copii