fbpx

@Editia 7 – Clasa: Kundalini yoga pentru Inima

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

 

Kundalini yoga (asa cum a fost transmisa de Yogi Bhajan) este o practica straveche. Poate fi folosita cu succes ca terapie alternativa in stres, anxietate, depresie, sindrom post traumatic PTSD
Clasa introductiva in stiinta sacra Kundalini Yoga va fi centrata pe… inima! ♥
De ce tocmai inima? 🙂 Iata numai cateva motive (pe restul le veti afla cand veniti):
– Pentru ca este campul energetic cel mai important;
– Gandim cu capul, dar actionam de multe ori cu inima;
– Pentru ca nu prea avem grija de inima si intervenim cand este prea tarziu;
– Si nu in ultimul rand, pentru ca „Nu poti vedea bine decat cu inima. Esentialul e invizibil pentru ochi.” cum bine spunea Antoine de Saint-Exupéry.

Ce cuprinde cutia magica a Dorei?
Meditatie, mantra sau sunete sacre, mudra sau gesturi vindecatoare, asane/ posturi yoga.

Nivelul clasei: begginers/ Incepatori in Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan. Orice nivel in yoga este binevenit!

Cand? Duminica, 22 octombrie 2017, de la 16:30 (durata o ora si jumatate)).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Conferinte.

Cat? Participarea la acesta clasa se face in limita locurilor disponibile si este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? locuri epuizate! Va puteti alege o alta activitate din program (click aici).

Cine tine clasa?

Dora Dinu

Dora lucreaza cu copiii si adultii de peste 37 de ani. A inceput prin a practica yoga ca terapie impotriva stresului si s-a indragostit de aceasta practica straveche la prima respiratie. A invatat yoga in India in doua mari centre spirituale, Mysore si Rishikesh. A studiat Yoga ca terapie cu doi dintre cei mai buni terapeuti yoga si Ayurveda din lume: Ganesh Mohan/Svastha Yoga in traditia Krishnamacharya si Indu Arora/YogSadhna. Studiaza cu KRI – Kundalini Research Institute, singura institutie din lume abilitata Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan. Se pregateste sa devina psiholog.

Pe Dora o gasiti pe blogul ei www.doradinu.com, unde provoaca mintile si incalzeste inimile cu articole din zona Psihologie/ Dezvoltare personala/ Yoga/ Spiritualitate. In timpul liber organizeaza retreaturi spirituale in tara si in India. Ii place sa gradinareasca si sa priveasca viata cu veselie. Bunica la 56 de ani, Dora a invatat sa fie recunoscatoare pentru fiecare zi, asa cum vine de la viata.