fbpx

@Editia 6 – Seminar: Autosabotarea

Seminarul este inclus in biletul Agenda Bio

 Autosabotarea si depresia: radacini si eliminare

Uneori dorim sa devenim mai buni, sa ne imbunatatim relatiile, sanatatea, calitatea vietii, dar ajungem sa ne sabotam, din motie obscure. Deseori demaram o actiune cu cele mai bune intentii, apoi intr-un mod subtil facem alegeri si luam atitudini care ne minimalizeaza eforturile depuse.

In cadrul seminarului va invitam sa aflati care sunt radacinile si simptomele auto-sabotarii, in ce mod aceasta ne afecteaza sanatatea, ce afectiuni derivate genereaza si care este legatura cu subconstientul. Veti afla, de asemenea, cum puteti opri acest proces distructiv si care sunt primii 3 pasi simpli care va pot schimba radical calitatea vietii.

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la 17:00 (durata o ora si jumatate)

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala 3.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine seminarul?

ARMONITA este Presedintele si Fondatorul Fundatiei ARMONITA, Editurii ARMONITA si Centrului Holistic ARMONITA, Membru autorizat al Ligii Mondiale a Cosmo-Umanistilor (WKLN),  Membru al Academiei Internationale de Stiinte in domeniul Ecologiei si protectiei vietii  (IAELPS) si este recunoscuta ca profesor autorizat international de Universal TAO Center din Thailanda, HRD Academy, Italia; Academy of Cosmohumanism din Ukraina; Omega Healing USA, terapeut holistic, explorator PRACTIC al rezervelor interne ale organismului uman: intuneric absolut timp de 21 zile x 3 ori in cel mai mare laborator pentru Alchimie Interna din lume, post qigong (fara apa si mancare) timp de 21 zile x 3 ori, expeditie in conditii de extremitate maxima in desertul Sinai, Egypt (50 km/zi x 5 zile), condusa de catre Regele deserturilor, Max Calderan.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii