fbpx

@Editia 6 – Conferinta “Schimbari mici, rezultate mari”

Conferinta inclusa in biletul Agenda Bio

Bazele unei alimentatii sanatoase

Stim cu totii ca un stil de viata sanatos ne poate imbunati enorm de mult calitatea vietii. Insa stim la fel de bine cat de greu poate fi sa ne schimbam radical obiceiurile, dar sunt totusi cateva lucruri mici pe care le putem schimba si care au un impact enorm in viata noastra. Daca vrei sa inveti cum sa introduci mai multe alimente sanatoase intr-un mod placut in alimentatia ta si a familiei tale si cum sa faci din luarea mesei in familie, o sarbatoare, te asteptam sa impartasim idei creative despre cum putem face schimbari mici, dar cu rezultate MARI pentru imbunatatirea calitatii vietii noastre.

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la 13:00 (durata o ora si jumatate)

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala de Conferinte.

Cat? Participarea la acesta conferinta este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine conferinta?

Stefan Nita – raw chef, este printre primii specialisti care au conceput si livrat preparate vegane si raw vegane la nivel  de restaurant si bucatarie profesionala in Romania. Stefan abordeaza gatitul din perspectiva holistica si spune ca are un singur maestru “natura si viata in toate manifestarile din care se inspira pentru a creea retete unice”. Acesta sustine conferinte, emisiuni TV, ateliere de  gatit si ofera consiliere in ceea ce numeste “stil de viata sanatos”.

Vegetarian convins de peste 10 ani , Alec Blenche este cofondator si consilier in cadrul restaurantului Bistraw Verde Viu. Alec este de asemena nutritionist raw vegan (curs David Wolfe la BodyMInd Institute), tehnician nutritionist (curs ANATECOR), castigator al Bursei Acts of Education in cadrul Hippocrates Health Institute, Fitoterapeut – (curs ANATECOR), si are studii universitare si postuniversitare in Drept si Pedagogie Muzicala. In ultimii ani a avut participari la numeroase emisiuni de televiziune si radio si a organizat si sustinut o serie de prezentari, workshop-uri pe teme de nutritie si alimentatie sanatoasa precum si tabere de detoxifiere si de gatit hrana vie.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii