fbpx

@Editia 6 – Seminar “Terapia florala Bach – Antistres”

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

Spune adio stresului emotional folosind terapia florala Bach

Vrei sa te eliberezi de frica, nesiguranta, singuratate , neadaptare, nostalgie, timiditate, resentimente, gelozie, lipsa sperantei, pesimism, dezamagire, disperare, panica, soc, trauma, autoinvinovatire si multe altele?  Vrei sa le spui “adio” intr-un mod sigur, natural si eficient, indiferent de varsta pe care o ai sau de starea ta de sanatate?

Daca raspunsul tau este DA, pe parcursul discutiilor iti vei evalua propriile emotii, iar pana la sfarsitul atelierului  vei stii sa iti prepari sticluta de tratament pentru a scapa de “stresul” emotional actual.

Vei afla cum sa folosesti picaturile remediilor florale Bach in viata de zi cu zi, cum sa le selectionezi corect  astfel incat sa scapi de emotii si comportamente care te autosaboteaza sau sa-ti infrumusetezi personalitatea.  Pentru tine si intreaga familie; inclusiv animalele tale dragi.

Practic, in cadrul seminarului vei avea posibilitatea sa iti formezi o baza de cunostinte in domeniul acestei unice terapii complementare si sa intelegi mai multe aspecte ale propriei personalitati.

Seminarul este deschis tuturor, nefiind necesara o pregatire de specialitate.

Vei afla informatii despre:
• ce este si ce nu este terapia florala Bach
• cele 38 de remedii Bach si exemple cu APLICATII PRACTICE
• Remediul de urgenta si Crema de urgenta; recomandari de utilizare
• cum actioneaza remediile; principiul foitelor de ceapa
• aplicatii: sarcina, nastere, diete, traume, dependente, adolescenti, copii , socuri, traume etc
• utilizarea remediilor pentru urgente, stari trecatoare (acute) si stari cronice
• cum prepari sticluta de tratament
• administrarea remediilor pentru uz personal, prieteni si familie
• administrarea remediilor pentru plante si animale.

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la ora 13:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala 3.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine seminarul?

Seminarul este sustinut de Ileana Vladut – practician de terapie florala Bach – BFRP, certificat international de Bach Centre din Marea Britanie; lucreaza cu remediile din anul 2002.

Ileana este terapeut si coach. Abordeaza holistic omul, nu boala, pentru ca vindecarea sa vina in mod natural si sa fie de durata. Ca terapeut, foloseste terapii enegetice: vindecare reconectiva si Reconectarea (specializari obtinute in Austria), Access Barss, Reiki, Shinki, Huna, All Love si tehnici de elibrare emotionala (EFT), sustinute de terapia florala Bach.
In calitate de coach, inspira sufletul oamenilor, ajutandu-i sa se redescopere si sa-si puna in valoare darurile. Foloseste un mod unic de abordare ce imbina aspecte din cheile genelor, human design si temele personale din harta natala.

Pentru persoanele supraponderale dar si pentru cei care doresc sa treaca la un stil de viata sanatos, Ileana  faciliteaza programul de hipnoza pentru slabire, facand parte in prima clasa (masterclass) din Romania care practica metoda inelului gastric virtual.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii