fbpx

@Editia 6 – Clasa: Yoga pentru Tine

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

Cu bucurie va invitam la o clasa de yoga de 90 de minute. Lasati-o sa fie un dar catre voi insiva in care sa va conectati cu propria persoana. Esther va va fi ghid pentru exercitii usoare de respiratie si posturi benefice in plan corporal mai ales zonei spatelui. Cum, insa, de sanatatea coloanei vertebrale depinde cea a intregului corp, beneficiile sunt multiple. Va asteptam sa descoperiti experimentand!

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la 17:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Sah.

Cat? Participarea la acesta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

Clasa este tinuta de Esther, care ne povesteste despre parcursul ei in lumea yoga astfel: “Prima emotie pe care mi-a trezit-o Yoga a fost in copilarie. Am prins atunci cateva emisiuni in care un domn cu voce magnetizanta vorbea la radio despre tehnici de respiratie. Mai tarziu, peste ani, au urmat carti, practica personala si doua cursuri de specializare: primul de Yin Yoga si al doilea, Teacher Training Course 200 (organizat de Yoga Academy Romania in colaborare cu Bindusar Yoga School of Rishikesh, India). In prezent conduc clase de yoga la Studio Universul.”
Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii