fbpx

@Editia 6- Activitate: Masaje terapeutice

Activitatea este inclusa in biletul Agenda Bio

Wabi Sabi va fi prezent cu masaje terapeutice, demonstrative si gratuite pentru toti cei care sunt dornici sa testeze tehnica terapeutilor, dar si produsele cu care ei lucreaza in centru. Veti avea de ales intre  masaje de relaxare, reflexoterapie, shiatsu si reiki, pentru o varietate de zone : spate si zona lombara, umeri si zona gatului, brate si palme sau cap si frunte. Durata unei sedinte este de 15 minute.

Consultantii de la Wabi Sabi  va vor sta la dispozitie pentru a va explica beneficiile fiecarui masaj, dar si detalii despre alte tehnici pe care le pun in aplicare la centrul lor.

Cand? Sambata -Duminica, 16-17 septembrie 2017, de la ora 10:00 pana la 20:00.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in zona de corturi.

Cat? Participarea la acesta activitate este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii