fbpx

Tombola @Editia 6_actualizat

Castigatori 16 septembrie:

 • Yves Rocher : Oprea Simina, Daniela Branzaru, Stan Oana, Alexia Dumitru
 • Topoloveni: Tripon Gabriel, Rusu Razvan, Popa Corina
 • Fagurele cu miere: Dragu Gabriela, Constantin Silvia Mihaela, Munteanu Marius
 • Univers Enciclopedic : UniversEnciclopedic Junior – Beldea Stelica; UniversEnciclopedic Lifestyle – Dobre Bogdan, Lamer Cristina Monica
 • Biocat: Chirila Lorena, Beches Raluca

Castigatori 17 septembrie:

 • Yves Rocher : Stan Raluca Oana, Patranoiu Andreea, Lazarescu Tatiana, Anca Barbu
 • Topoloveni: Cristescu Georgeta, Enache Elena Alina, Ene Roxana Maria
 • Fagurele cu miere: Andrei Raileanu, Cristi Serafim, Drig Daniela
 • Univers Enciclopedic : UniversEnciclopedic Junior Tucu Doinita- UniversEnciclopedic Lifestyle: Kareutzer Denisa, Savignani Georgeta
 • Biocat: Stanciu Burilenu Bogdan, Dana Costandache

Asa cum v-am obisnuit avem si la aceasta editie  Agenda Bio tombola. Sponsorii sunt:

 • Yves Rocher – recolteaza plantele din propriile campuri cultivate in standardele agriculturii ecologice. Pentru ca respectul pentru plante si pentru natura inseamna respectul pentru frumusetea voastra. Ei vor pregati cate 4 pachete pe zi cu produse din gama lor bio.
 • Topoloveni – produce dulceturi, gemuri si zacusca traditionala, din ingrediente naturale, fara zahar sau conservanti. Ei vor pregati cate 3 pachete pe zi cu cate de 2 produse/pachet.
 • Fagurele cu miere –  produce miere vie direct din stup, neprocesata si neprelucrata termic, 100% naturala. Pe langa gustul bun si aroma savuroasa, va veti bucura de toate substantele bioactive si proprietatile nutritive din componenta mierii fluide, vascoase sau cristalizate. Ei vor pregati cate 3 borcane de miere pe zi a cate 400g, de diferite sortimente.
 • Univers Enciclopedic – cele cateva mii de titluri ale editurii aparute incepand cu 1994 acopera domenii variate: dictionare, enciclopedii, filosofie, religie, mitologie, antropologie, psihologie, antroposofie, pedagogie, istorie, literatura, carti pentru copii. Cartile pregatite pentru tombola sunt din colectia UniversEnciclopedic Junior ( cate 1 pachet pe zi cu cate 3 carti fiecare: Unde locuiesc animalele, Vino cu noi in padure, Marea carte a naturii)) si din colectia UniversEnciclopedic Lifestyle (cate 2 pachete pe zi cu cate 3 carti fiecare: Bazele Naturale ale alimentatiei, Alimentatia sanatoasa, Plantele medicinale).
 • Biocat – producator si procesator de catina, ce utilizeaza fructe de catina obtinute din plantatiile partenere certificate, fara sa altereze termic sau chimic fructele (cate 2 pachete pe zi ce contin fiecare: 1 pulbere de catina, 1 ceai de catina si 1 ulei de catina).

Pentru a participa la tombola vizitatorii evenimentului Agenda Bio trebuie sa completeze tichetul de tombola, pe care il primesc cu biletul de intrare. Pentru a fi valid tichetul trebuie sa aiba toate campurile completate (lizibil) si introdus in urna de concurs.

Extragerea se face la sfarsitul fiecarei zile, iar castigatorii vor fi anuntati telefonic.

Pe langa aceasta tombola mai avem un concurs cu premii pe loc, oferite de Microgreens –   o forma de plante tinere, comestibile, produse din legume, plante aromatice si alte specii. Acestea variaza in marime, de la 5 la 10 cm si sunt formate dintr-o tulpina taiata deasupra liniei solului, o pereche de frunze cotiledonale complet dezvoltate si, de obicei , una, doua frunze adevarate abia rasarite – Premiile constau in 10 kit-uri/zi care contin cate patru microplante fiecare.

 

Te asteptam la:
Agenda Bio #6 – editia de toamna – in gradina

Cand: 16 – 17 septembrie 2017

Unde: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46)

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 20:00.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

In baza biletului poti participa la orice seminar/conferinta/clasa/atelier din cladire, din acea zi si se poate vizita targul de produse naturale si bio (peste 50 de branduri romanesti si internationale).

 

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii

 

REGULAMENT OFICIAL AL TOMBOLEI AGENDA BIO

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de SC ASCS EVENTS SRL-D, in cadrul evenimentului Agenda Bio. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.abenfabio.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe site-urile mentionate mai sus.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara la locatia si pe intreaga durata a evenimentului Agenda Bio.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data 16.09.2017 ora 10:00 si va dura pana la data de 17.09.2017 ora 20:00. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul este adresat vizitatorilor targului Agenda Bio, in oricare din cele doua zile de eveniment, 16 sau 17 septembrie 2017. Pentru a participa la concurs persoanele interesate trebuie sa completeze tichetul de tombola primit la intrare, conform cerintelor de pe acesta.

Castigatorii sunt alesi prin tragere la sorti, de catre organizatori, la sfarsitul fiecarei zi de eveniment.

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Castigatorul extras prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, va fi contactat de catre Organizator conform informatiilor furnizate de catre participanti. De asemenea, numele castigatorului va fi postat pe site-ul mentionat in regulament. Premiul va putea fi revendicat la sediul Organizatorului sau prin telefon la numarul 0721046638, in termen de 30 (treizeci) zile de la data extragerii. Premiile nerevendicate se anuleaza.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice/juridice cu domiciliul/ resedinta in Romania care vin la evenimentul Agenda Bio in perioada 16-17 septembrie 2017.

Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului concursului, SC ASCS EVENTS SRL-D, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).

Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa apara pe site-ul www.agendabio.ro

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la prezentul Concurs, participantii/castigatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Organizator. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata.

Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.agendabio.ro, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.agendabio.ro. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.