fbpx

@ Editia 6: Tatuaje naturale si temporare cu henna

Denisa Dragne este o tanara artista, care-si croieste drum sa devina arhitect si care si-a descoperit pasiunea pentru desenele cu henna, transformate in tatuaje temporare, naturale.

Puteti veni cu un model pentru tatuaj sau puteti alege un model preferat din portofoliul sau. Tatuajele ramane pe piele pana la 2 saptamani si vi le poate realiza pe loc. Pretul unui tatuaj incepe de la 15 lei depinde de marimea si complexitatea acestuia.

Cand? 16-17 septembrie 2017, intre 10:00 si 20:00

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, la terasa acoperita.

Activitatea este permanenta pe durata evenimentului.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 20:00.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

 

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii