fbpx

@Editia 6 – Seminar: Magia ciclului feminin

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

Nutritie si stil de viata pentru echilibru hormonal

Femeia este in esenta o fiinta ciclica, iar armonia ritmurilor interioare se regaseste in starea de bine, vitalitate, libido, incredere in sine, fertilitate, bucurie, sanatate si stralucire pe care o are.

Va invit la seminar sa descoperiti un sistem de armonizare a ciclului ce asigura bazele necesare eliberarii corpului de dezechilibrele hormonale astfel incat sa te poti bucura de cicluri regulate, normale, usoare, fara dureri sau simptome neplacute care iti altereaza starea fizica si psihica.

Folosim de multe ori nutritia pentru a trata, dar eu iti sugerez sa faci asta intr-un mod diferit de cum ai fost invatata pana acum.

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la ora 17:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Lectura.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine seminarul?

Seminarul este sustinut de Mihaela Brailescu, de la Food Fairy, este bucatar, artizan de produse vegane gourmet,  consilier de nutritie holistica si echilibru hormonal feminin. S-a specializat in cadrul Fitness Scandinavia School si  a asociatiei Life Balance, un concept dedicat sanatatii hormonale prin practici integrative de medicina functionala si nutritie. Mihaela incurajeaza educatia alimentara ca baza pentru a dezvolta o dieta echilibrata si crede cu tarie in puterea vindecatoare a alimentelor integrale, locale si de sezon. Te va invata cum sa mananci si cum sa gatesti corect, simplu, rapid, usor, cum sa dezvolti o relatie armonioasa, de prietenie, cu mancarea si ca amestecand in mancare in sensul vietii (invers acelor de ceasornic) o poti incarca cu energie benefica si vindecatoare. O gasiti pe www.foodfairy.ro o platforma online dedicata alimentatiei sanatoase si echilibrului hormonal unde prepara cu drag si creativitate produse vegane gourmet, sanatoase si pline de culoare.  In prezent ofera consiliere nutritionala si  organizeaza workshop-uri corporate, tabere de sanatate si ateliere de gatit pentru diversificare, echilibru hormonal sau afectiuni specifice unde alimentatia joaca un rol esential.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii