fbpx

@Editia 6 – Clasa: Open your heart to yoga

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

Clasa este dedicata chakrei inimii, Anahata. Clasa este deschisa cu mantra specifica chakrei inimii, se vor practica asane specifice acestei chakre, asane a caror rol este de a deschide si de a echilibra aceasta chakra si se incheie cu o meditatie in care veti aduce multumire si recunostinta Anahatei, pentru ca, fara ea, am fi goi pe dinauntru.
*Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode.*

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la 17:00 (durata o ora si jumatete).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Sah.

Cat? Participarea la acesta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

Raluca Bajora este instructor de aerobic si fitness din 2002, a obtinut acestat atestat prin Federatia Romana Sportul pentru Toti, Bucuresti. Apoi, a facut o schimbare si astfel, incepand cu 2007 a inceput sa predea Yoga si Pilates. In Londra si-a obtinut atestatul de la Yoga Alliance si de atunci si pana in prezent a predat si preda Hatha Yoga.
Raluca spune ca, atunci cand predai Yoga, de fapt nu predai. Pur si simplu esti, esti doar un canal prin care trec informatii si invataminte vechi de peste 2000 de ani. Trebuie doar sa te deschizi si sa-ti eliberezi mintea. Ca sa poti intelege, trebuie sa practici dincolo de fizic, chiar daca fizicul este temelia. Trebuie sa te lasi invaluit de frumusetea fiecarei asane, chiar daca nu o faci perfect (corpul fizic are limite), s-o accepti, s-o integrezi, s-o practici, s-o intelegi si la final, sa-i multumesti ca te duce unde te duce.
Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii