fbpx

@Editia 6 – Atelier: Mica initiere in balet

Atelier inclus in biletul Agenda Bio

Baletul ii ajuta pe cei mici sa fie mai disciplinati, sa respecte un program, sa fie atenti, ii dezvolta fizic si mental.

Atelierul este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Lectia incepe cu o incalzire, dupa care le sunt prezentate celor mici elementele de baza si cele de dezvoltare mobila. In incheiere o sa aiba parte si de un moment artistic sustinut de micile balerine cu ceva mai multa experienta.

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la 15:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Sah.

Cat? Participarea la acest atelier este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine atelierul?

Geanina Neagu – A fost sportiva de performanta timp de 15 ani, ca parte a Lotului National de Junioare si Senioare. Scoala de balet a deschis-o din dorinta de a invata copiii sa faca orice fel de miscare si sa fie mai disciplinati.  La studio puteti gasi de la cursuri de balet in care acestia invata postura corecta, mersul, pozitiile de picioare si brate, elemente din baletul clasic, elemente acrobatice si coregrafii de dans modern pana la cursuri particulare de gimnastica medicala.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii