fbpx

@Editia 6 – Atelier: Mandala “Fa-ma sa trec de la intuneric la lumina”

Atelier inclus in biletul Agenda Bio


Aceasta este expresia care sta la baza creatiei unei mandale. 
Descrie procesul prin care trecem cu totii, de aducere in lumina a iluziei si de a ne trezi la bucuria simpla a vietii.
Vom medita la acest simplu act al constientizarii asupra naturii noastre reale, si folosim practica mandalei pentru a uni prin arta mintea cu spiritul.

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la 15:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Lectura.

Cat? Participarea la acest atelier este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine atelierul?

Maria Constantinescu – NLP Practitioner și NLP Master Practitioner, acreditat de International Association for Neurolinguistic Programming și International Association of NLP Training Institutes.

Formare de peste 330 ore live training in NLP, cu Daniel Bichiș (Competent Consulting) format de Richard Bandler, co-fondator NLP.

Consilier pentru Dezvoltare Personala, acreditat A.N.C., Formare de 150 ore, cu Mugur Badarau.

Coach acreditat de International Coach Federation (ICF), formare de 112,5 ore aprobate ACSTH-ICF si peste 90 de ore de practica, prin scoala Coaching Essence.

Participare la Retreat cu Gangaji si Eli, (discipoli ai lui Papaji – discipol al lui Ramana Maharshi), Amsterdam, iulie 2014.

 

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii