fbpx

@Editia 6 – Atelier: Cosmetice organice si uleiuri esentiale terapeutice

Atelier inclus in biletul Agenda Bio

 

Ingredientele naturale si uleiurile esentiale formeaza perechea ideala atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii. Asa ca te invitam la un atelier unde vei invata sa iti pregatesti produse de ingrijire personalizate. Iti vom arata solutii simple si iti vom explica cum sa combini ingrediente care se gasesc la indemana oricui cu uleiurile esentiale. Vom folosi cele mai pure ingrediente pentru ca, asa cum bine stii si tu, tot ceea ce pui pe piele trebuie sa fie bun si de mancat. Asa ca iti vom arata cumsa iti hranesti pielea cu produse naturale folosite, atat intr-un smoothie, cat si in produse pentru fata si corp.

In cadrul atelierului vei afla:

– cum sa iti adaptezi produsele tipului tau de ten

–  cum sa alegi si sa folosesti cele mai bune uleiuri esentiale intern si extern

– cum sa iti ingrijesti tenul dupa expunerea la soare

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la 13:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Lectura.

Cat? Participarea la acest atelier este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine atelierul?

Sibel Grigore, cosmetician la Cosmetica Organica, iubitoare de natura si de tot ce ne poate ea oferii. Adepta unui mod de ingrijire cat mai simplu, cat mai eficient, dar si cat mai economic. Creatoarea atelierelor de cosmetica organica, care ofera informatii utile despre ingrijirea de zi cu zi, sfaturi si retete.

Lavinia Sandru consultant Uleiuri Esentiale Terapeutice Young Living,  adepta unui stil de viata sanatos in armonie cu organismul uman, mereu in cautare de moduri naturale pentru a ne imbunatati viata.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii