fbpx

@Editia 6 – Atelier: Ceai dupa metoda Gongfu

Atelier inclus in biletul Agenda Bio

 

In cadrul atelierului ai posibilitatea sa inveti cum se prepara ceaiul  dupa metoda Gongfu  si sa afli mai multe informatii despre plata de ceai – camellia sinensis. In afara de ceremonia in sine Ionela v-a prepara si un ceai exceptional, crescut de ferme mici si prelucrat in mod traditional de maestrii priceputi, aproape frunza cu frunza.

Pasionatii se vor delecta cu un minunat ceai si vor descoperii o metoda speciala de preparare a ceaiului, care poate produce rezultate remarcabile (Gongfu inseamna “indemanare si grija” sau “sa faci lucrurile bine”).

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la 15:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala 3.

Cat? Participarea la acest atelier este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine atelierul?

Ionela Popa este pasionata de ceai, mai ales de cel chinezesc, iar din 2012 a facut din pasiune un stil de viata. In prezent detine magazinul Tashi si scrie pe Gradina cu ceai.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii