fbpx

@Editia 6 – Seminar: Suntem creatorii relatiilor noastre

Dialog in cuplu – Conectarea cu partenerul

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

Dupa ce aburii indragostelii s-au mai evaporat, dupa ce are loc o explorare in care noutatea si descoperirea celuilalt s-au mai diminuat,  apar o serie de intrebari retorice :

– De ce nu ma mai emotioneaza in fiecare zi? Unde s-a dus frumusetea de la inceputul relatiei ?

– De ce nu ma mai impresioneaza? De ce nu ma mai atrage ? Ce s-a intamplat cu el/cu noi?

– De ce nu mai este ca la inceput?

Urmeaza un moment de rascruce in viata cuplului care le poate desprati drumul in doua directii: una care implica asumare, travaliu, angajament si efort si cea de-a doua, care presupune despartirea.

Daca alegi prima directie si esti dispus sa investesti: munca, perseverenta, inteligenta, efort si timp; daca vrei sa te cunosti pe tine si pe celalalt, sa-ti cunosti nevoile reale si sa renunti la ipocriziile emotionale, te  astept  sa vorbim despre :

– Regulile unei  comunicari eficiente; Teama de intimitate; Cauzele nefericirii in cuplu;

– Influentele trecutului asupra relatiei de cuplu; Cum sa spui ceea ce iti doresti;

– Cum elimini agresivitatea din comunicare;Cum repari un rau deja facut;

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la ora 11:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Lectura.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Locuri epuizate! Va puteti alege un alt seminar din program (click aici).

Cine sustine seminarul?

Madalina Tiriac  –  Psiholog, Psihoterapeut – formare in Psihoterapie Ericksoniana, Hipnoza clinica, Hipnoterapie, formare in Psihosexologie si terapie de cuplu- Evaluare si Interventie terapeutica, Formator certificat Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Terapeut Theta Healing si Holistic

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii