fbpx

@Editia 6 – Clasa: Coaching vorbit in public & yoga flow

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

 Andreea de la Suntuncopac: Draga copacel, te invit la o clasa de yoga flow blanda si curgatoare si  la un atelier interesant si eficient de dezvoltare personala in care vei invata cum sa sa te folosesti de respiratia yoghica (abdominala) si alte tehnici de deblocare a chakrei comunicarii Vishuddha(vocea ta) si a plexului solar Manipura (curajul) in exprimarea vocii tale fata de tine insuti dar si fata de publicul larg. Te voi invata ce mi-a fost mie de folos din yoga sa prind curaj sa va “vorbesc” si sa iubesc sa fac asta cu pasiune si daruire. ️ Nu intamplator simt ca misunea mea este printre altele si  sa ajut copaceii sa se deschida, sa comunice sa imbratiseze emotia si cuvantul.️
“IS IT KIND?
IS IT TRUE?
IS IT NECESSARY?” Buddha

Prin tehnici de vorbire constienta, respiratie, mantre, laughing, vom debloca chakra Vishuddha , centrul comunicarii, inspiratiei, situat la baza gatului, la nivelul glandei tiroide fiind de culoare albastru-turcoaz.Vishuddha este puntea intre inima si minte este centrul manifestării puterii creatoare.

Te invit sa deblocam “nodul in gat” pe salteaua de yoga!

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la 17:00 (90 minute).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Conferinte (mutata din sala Sah).

Cat? Participarea la acesta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum?  Locuri epuizate! Va puteti alege un alt seminar din program (click aici).

 

Cine tine clasa?

Andreea Pautov Ionita este Copacul care te invita la aceasta clasa de yoga. 

Dupa 13 ani experienta in spatele unui calculator in marketing si advertising, Copacu’ a ales sa se respecte, sa se iubeasca mai mult si sa impartaseasca aceasta iubire si cu ceilalti. Asa a lasat totul in spate si a descoperit Yoga, disciplina care i-a schimbat viata si i-a devenit acum meserie in cadrul studioului de yoga din Calea Victoriei in care se redescopera alaturi de cursantele sale.

Blogul sau de crestere spirituala www.suntuncopac.com cumulează peste 1.000.000 de vizite in 4 ani si astfel Copacu’ a reusit sa fie un deschizator de drumuri in zona feminitatii, a recunostintei si a dezvoltarii personale.Copacu’ este si consilier in dezvoltare personala & feminitate si instructor 200 de ore Yoga Alliance certificat in Bali, Indonesia.

Deschide inimi in tara si peste hotare in Bali, prin retreaturile spirituale pe care le organizează. Nu in ultimul rand este o mamă vesela si o femeie curioasa care nu inceteaza sa invete in fiecare moment.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii