fbpx

@Editia 6 – Seminar pentru parinti: Schimbarile la adolescenti

Cum te adaptezi ca parinte la schimbarile din perioada adolescentina

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

Seminarul abordeaza etapa de transfomare a copilului in adolescent. In cadrul acestuia aflati ce se intampla la nivel spiritual, fizic si mental in etapa adolescentei, invatati despre meniul alimentar necesar acestei perioade, despre beneficiile practicii de yoga asupra sanatatii fizice si mentale a adolescentilor si despre importanta educatiei scolare impreuna cu educatia oferita de practica de yoga.

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la ora 13:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Lectura.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine seminarul?

Veronica este fondatoarea Nirvana Yoga in Romania si Nutrition Coach, care prin pregatirea ei in arta de a trai in cadrul specializarilor din India si cursurile de nutritie si tehnician nutritionist, combina yoga si nutritia pentru a atinge un echilibru holistic de remodelare la nivel fizic, mental si spiritual.

Veronica sustine tabare de yoga si nutritie in tara si in India, unde studentii pot invata in detaliu despre mecanismele ce asigura o viata fericita si armonioasa.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii