fbpx

@Editia 6 – Clasa: Yoga for stress relief

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

“Relaxeaza-ti corpul, incetineste respiratia si linisteste-ti mintea”, este secretul yoghinilor cand vine vorba de stres.

Vom descoperi impreuna cateva dintre aceste tehnici simple, ce ne pot ajuta la o mai buna gestionare a evenimentelor care ne solicita intens si ne “fura” energia. Atelierul cuprinde metode cu efect de reducere a stresului, demonstrate  stiintific la centrul de medicina integrativa Arogyadhama din India si larg folosite in tratarea diferitelor afectiuni psiho-somatice. Participarea la aceasta clasa este o ocazie binemeritata de a iesi din ritmul cotidian pentru a ne relaxa, regenera corpul  si limpezi mintea si a obtine linistea interioara.

Cand? Sambataa, 16 septembrie 2017, de la 11:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Sah.

Cat? Participarea la acesta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Locuri epuizate! Va puteti alege un alt seminar din program (click aici).

Cine tine clasa?

Oana este instructor yoga  si detinatoarea unei diplome post-universitare de yoga-terapie pentru medici, la S-VYASA Yoga University din India. Practica meditatia conform traditiei budiste de 10 ani si a adoptat stilul de viata yoga acum trei ani, in urma calatoriilor intensive in India. Acolo si-a si perfectionat practica, efectuand  retrageri si stagii in ashramuri din Rishikesh, Dharamsala si Bangalore.  Oana este fondatorul asociatiei non-profit Serein’Art, ce promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe echilibrul minte-corp.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii