fbpx

@Editia 6 – Atelier de muzica: Growing with music

Atelier de muzica inclus in bilet

“Growing with music” este un program prin care copiii, încă de la vârste foarte fragede au ocazia să experimenteze prin  melodii multiculturale, joc, dans și instrumente astfel familiarizându-se cu muzica de pretutindeni (începând cu frumoasele tobe djembe din Africa și terminând cu Tarantella italiană) în timp ce învață animale, acțiuni și jocuri, toate în limba engleză.

Părinții sunt invitați, de asemenea să participe activ la atelierele ”Growing with music”, astfel ca timpul petrecut învățând este și un timp în care părinții au ocazia să interacționeze cu cei mici.

De ce sa participi?

Printre beneficiile copiilor în participarea la astfel de ateliere se remarcă prezența muzicii și a dansului care îi face pe cei mici să zâmbească mai mult, să fie mai sociabili cu ceilalți copii și să își dezvolte gândirea și funcțiile motorii iar prin expunerea celor mici la multiculturalism îi învață să iubească lumea diversă din care fac parte și să nu se teamă de ea, ci să o exploreze și să asimileze în fiecare zi cunoștințe noi.

Cand?

Sambata 16 septembrie:

12.00-12.30 1-3 ani  (grupa bunnies)

12.30- 13.00 3-5 ani (grupa bears)

13.00 -13.30 1-3 ani  (grupa bunnies)

Duminica  17 septembrie:

10.00-10.30 1-3 ani (grupa bunnies)

10.30 – 11.00 3-5 ani  (grupa bears)

11.00 -11.30 1-3 ani  (grupa bunnies)

11.30-12.00 3-5 ani  (grupa bears)

12.00-12.30 1-3 ani (grupa bunnies)

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in gradina, langa zona de hamace.

Cat? Participarea la acest atelier este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine atelierul?

Maya Mihaila – Growing with music  – este pasionata de muzica si de aplicarea ei in domeniul educativ, in special pe grupa de varsta prescolara. Lucreza cu aceasta grupa de varsta incepand cu anul 2015 pe diferite proiecte care imbina  invatarea limbii engleze cu elemente muzicale  si a colaborat atat cu centre educative particulare cat si gradinite. In prezent studiez Pedagogia Muzicala in cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii